asahi-ribbon

Cyber Wagashi

[ Video lejátszása ]

A tokiói Open Meals startup forradalmian új módszerrel készít ételeket, örökre megváltoztatva ezzel a gasztronómiáról kialakult képet. A pontosság és a minőség találkozik az összetevők egyedi használatával. Akárcsak az Asahi Super Dry-ban!

Bonszai

[ Video lejátszása ]

Masashi Hirao Japán legfiatalabb bonszaimestere, a modern Japán kreativitásának tökéletes példája. Művészetével az emberek szemléletét igyekszik megváltoztatni úgy, hogy szokatlan és különleges módon hat az érzékekre. Pont, mint az Asahi Super Dry!

Kimonó

[ Video lejátszása ]

Yusuke Ono a csúcskategóriás tokiói ruhatervezés meghatározó szereplője. Saját keze által készített kimonóival a fiatalokat és divat megszállottjait egyaránt meg tudja szólítani. Az ő története az innováció iránti vágyról szól. Ugyanebben a szellemben született meg 1987-ben az első karakuchi (száraz) sör, az Asahi Super Dry is, amely új mércét állított a sörkészítésben

Hoshinoya

[ Video lejátszása ]

A Hoshinoya Tokió legkifinomultabb szállodája, melynek filozófiája a hagyományos japán vendéglátásban gyökerezik. Lényege az omotenashi, ami a tökéletesség iránti vágyat, a részletekre való gondos odafigyelést és a folyamatos fejlődésre való törekvést jelenti. Az Asahi Super Dry ugyanígy jött létre: a legfinomabb alapanyagok felhasználásával, a főzési technológia folyamatos fejlesztésével készült.

 

Dreher Sörgyárak Zrt. | Minden jog fenntartva.

 

FOGYASZD FELELŐSSÉGGEL!
CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
www.alkohol.info.hu