Csapolt minőség

Egy régi és bölcs sörös mondás szerint a sörfőző mester megfőzi, a sörcsapoló mester pedig elkészíti a sört. Azaz, egy minőségi sör nem megfelelően csapolva sokat veszíthet az ízélményéből. Éppen ezért, a Dreher Sörgyárak „Csapolt minőség” programjának célja, hogy ti, a fogyasztóink egy-egy vendéglátóhely asztalánál ülve a lehető legjobb minőségű csapolt sört tudjátok elfogyasztani. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a programban résztvevő vendéglátóegységek képzése mellett az utánkövetésre is, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban a legjobban tudják, hogyan kell bánni a sörrel. A programban résztvevő helyek külső és belső felületein egyértelműen látható lesz, hogy a Csapolt minőség program által minősített helyről van szó, ahova érdemes betérni, ha egy igazán jó minőségű csapolt sört szeretnénk elfogyasztani. 

Az alábbi, folyamatosan frissülő térképen megtalálható az összes aktuális Csapolt minőség partnerhelyünk. Jó böngészést és minőségi csapolt sör-élményt kívánunk!