A fenntarthatóság az egész vállalatunk működésének, így a termelési folyamatainknak is alapvető szempontja. Folyamatosan nyomon követjük és fejlesztjük környezeti teljesítményünket a nyersanyagoktól a fogyasztásig. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos vízgazdálkodásra, a fajlagos energiafelhasználásunk és a szén-dioxid kibocsátásunk csökkentésére, a csomagolás újrahasználatára és újrahasznosítására, illetve a felelős hulladékgazdálkodásra.

A Dreherrel nem csak sört vesznek az emberek, hanem a történelem egy szeletét, egy gondolkodásmódot és egy filozófiát. Ezért számunkra a fenntarthatóság nem csak a gazdasági fenntarthatóságot és a rendelkezésre álló szűkös erőforrások tudatos felhasználását jelenti, hanem figyelembe vesszük a gyár belső és külső, szűkebb és tágabb környezetét és közösségeit is. Hosszú távú és felelős gondolkodásunkat jól szemlélteti, hogy például már 2009 óta fut az Ésszel-iszom!, felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő programunk.

Az Asahi Europe and International tagvállalataként a Dreher Sörgyáraknál hisszük, hogy tevékenységünkkel és a rendeltetésünk szerint, tartalmas kapcsolatok teremtésével, hozzájárulhatunk napjaink környezeti és társadalmi kihívásainak megoldásához.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

FENNTARTHATÓSÁGI STRATÉGIÁNK

Az Asahi Europe and International (AEI) 2030-ig szóló csoport szintű vállalati stratégiáját négy pillér mentén építi, amelyeket összeköt a vállalatcsoport szintjén meghatározott rendeltetés: teremtsünk tartalmas kapcsolatokat. Ez a struktúra támogatja az AEI-szintű stratégiai célok nyomon követését, illetve a Dreher Sörgyárak tevékenységének átláthatóságát.

Stratégiánk két pillére (Bolygó, Emberek) kiemelten fontos a fenntartható fejlődés céljaink elérése érdekében – ezek áthatják a rendeltetésünket is.

Rendeltetésünkhöz tartozó két fő cél:

  1. Pozitív hatást gyakorolni a bolygónkra, mindenben, amit csak teszünk
  2. Pozitív és befogadó élményt nyújtani az emberek és a társadalom számára

Ezekre épül a hat fő fenntarthatósági célkitűzésünk:

Az Asahi Europe and International fenntarthatósági törekvéseiről további információ az alábbi képre kattintva érhető el. A Dreher Sörgyárak fenntarthatósághoz kapcsolódó eredményeiről pedig a Fenntarthatóság/Eredmények almenü alatt érhető el friss információ.