Napjainkban egy nagyvállalat felelőssége nem csupán a fogyasztói, az üzletfelei, a beszállítói, a munkavállalói iránti, és a jogszabályi kötelezettségei teljesítésére korlátozódik. Gazdasági ereje, környezeti és szociális hatásai révén egy sikeres üzleti vállalkozás a különböző szervezetekkel és közösségekkel együttműködve katalizátor szerepet tölthet be egyes társadalmi és környezeti problémák megoldásának elősegítésében.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a minőségbiztosítás, az élelmiszerbiztonság, a környezetvédelem, az energiagazdálkodás, a munkavédelem és a fenntartható fejlődés mellett – ezt tükrözi Integrált Irányítási Politikánk is. Emellett, az Asahi Europe & International vállalatainak tagjaként hiszünk abban, hogy eredményességünk nagyban függ a minket körülvevő virágzó közösségtől, fejlődő gazdaságtól és a rendelkezésre álló szűkös erőforrások megfelelő felhasználásától.

Keretrendszerünk a következő területekre fókuszál:

  • magas minőségű termékfejlesztés
  • környezettudatos vízgazdálkodás
  • a fajlagos energiafelhasználás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése
  • a csomagolás újrahasználata és újrahasznosítása, felelős hulladékgazdálkodás
  • munkavállalói képesség- és együttműködés fejlesztés
  • fellépés a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítése mellett

Please click here for the ENG version of Dreher Breweries’ Integrated Management Policy.

A Dreher Sörgyárak számára a minőség kiemelkedően fontos érték. Azok, akik a vállalat márkáit választják, biztosak lehetnek a termékek állandó, magas színvonalában. A kiváló alapanyagok, a világszínvonalú gyártási technológia, és a magasan képzett szakembergárda mellett erre az élelmiszerbiztonsági alapelveken nyugvó HACCP, és az ISO 9001:2000-es szabvány szerint létrehozott minőségirányítási rendszer jelent garanciát, amelyek az ISO 14001:2004 szerint kialakított környezetközpontú irányítási rendszerrel integráltan működnek.

A minőségirányítási rendszer alapja a hatékonyan működő minőség-ellenőrzés, amely kiterjed a teljes gyártási folyamatra, az alap- és csomagolóanyagok ellenőrzésén át, a sör analitikai, mikrobiológiai vizsgálatára és az érzékszervi tulajdonságainak elemzésére. A Dreher Sörgyárak laboratóriumai európai viszonylatban is kiválóan felszereltek, a szakmájuk iránt elkötelezett, folyamatos képzésben részesülő szakembergárda sok évtizedes tapasztalata pedig a megbízhatóság záloga.