A Dreher Sörgyárak 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik vezető sörgyártó vállalatává.

A hazai söripar alapítójához méltó módon a Dreher üzletvitelét és valamennyi tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség, a tiszta piaci versenyszellem, a környezettel való harmonikus egység és a társadalmi felelősségvállalás alapelvei jellemzik.

A minőség iránti elköteleződésünk a legfontosabb örökségünk: a minőséget, mint szemléletmódot kiterjesztettük összes kapcsolatunkra, legyen szó belső, külső, vállalati, kereskedelmi, piaci vagy társadalmi kapcsolatokról. Stratégiánkban összecsiszoljuk történelmi és technológiai hagyományainkat a modern kor és a fogyasztók elvárásaival. A Dreher nevet büszkén viseljük a hagyományokat szintén nagy tiszteletben tartó japán Asahi Csoport leányvállalataként és zászlóshajó márkánk nevében is. A minőség mellett elkötelezettek vagyunk a kultúra és közelebbről a sörkultúra fejlesztése iránt, és nagy hangsúlyt fektetünk a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítésére is.

A nemzetközi hátteret a világ egyik vezető sörgyártó vállalkozása, az Asahi Group Holdings Ltd. biztosítja, és az Asahi Europe & International vállalatainak tagjaként a hagyományosan magyar márkák – a Dreher, az Arany Ászok és a Kőbányai – mellett olyan világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint az Asahi Super Dry, a Kozel, a Pilsner Urquell, a Peroni, valamint a HB.