A Dreher Sörgyárak Zrt. kereskedői nyerték el 'Az év területi képviselő csapata' díjat

dij2.jpg
A galéria megtekintéséhez
kattintson a képre

A Dreher Sörgyárak Zrt. értékesítési szakemberei nyerték el az idei Progresszív szakmai díj keretében "Az év területi képviselő csapata" címet. A kereskedők és a szakmai zsűri elismerését a sörgyár munkatársai szakértelmükkel, az általuk nyújtott szolgáltatás magas színvonalával, a fogyasztók és az üzleti partnereik iránti elkötelezettséggel, valamint a fair üzleti szellem alkalmazásával érdemelték ki.

2008. november 28-án immár tizenharmadik alkalommal vehették át a Progresszív Szakmai Díjakat a hazai FMCG-szektor legjobbjai. A szaklap 2008 novemberében négy Kereskedői és hat Szakmai kategóriában osztott ki elismeréseket. A pályázatokat kategóriánként, külön független szakmai zsűri bírálta el.

A Progresszív díjak a Szakmai kategóriában idén rendhagyó módon kerültek elbírálásra. Az év területi képviselő csapata címért azok a cégek kelhettek versenyre, akiknek a képviselőit, boltlátogatóit a reprezentatív kutatásban részt vevő kereskedők a legjobbnak ítélték. A döntőben az öt, legtöbb szavazattal rendelkező cég munkatársai különböző szakmai feladatokban mérték össze tudásukat a független zsűri előtt, melynek eredményeként a "2008-as év Területi képviselő csapata" címet a Dreher Sörgyárak Zrt. értékesítési szakemberei nyerték el.

"A Dreher Sörgyárak Zrt. kereskedelmi partnerei számára ügyfélközpontú, az iparágon belül egyedülálló technikai színvonalú, teljes körű szolgáltatást biztosít. Magas színvonalú telesales- és ügyfélszolgálattal, hatékony disztribúcióval, szakszerviz hálózattal, egyedi értékesítést támogató eszközökkel, valamint kiváló értékesítési szakembergárdával segítjük kereskedelmi partnereink munkáját. Büszkék vagyunk arra, hogy kereskedői csapatunk szakmai hozzáértését és tevékenységét az élelmiszeripari és kereskedelmi szakma ilyen magas szintű elismeréssel díjazta. Ez a díj nagyon sokat jelent számunkra, hiszen munkánk legfontosabb kritikusai – kereskedő partnereink – juttattak bennünket az élre." – mondta Dr. Vass Kornélia, a Dreher Sörgyárak Zrt. kommunikációs igazgatója. "Határozott célkitűzésünk, hogy kereskedelmi partnereinkkel kialakított együttműködésünk révén mi legyünk a legmegbízhatóbb üzleti partner, és a legelismertebb sörgyártó Magyarországon. Ezt pedig kizárólag a fogyasztóink és partnereink iránti elkötelezettséggel, és felelős vállalatirányítással tudjuk elérni."

A Dreher Sörgyárak Zrt. kiváló termékei, széleskörű és változatos fogyasztói igényeket kielégítő márkaportfoliója mellett kiemelt figyelmet fordít kereskedői csapatának felkészültségére, folyamatos továbbképzésére. Területi képviselői rendszeres képzéseken és tréningeken vesznek részt, ahol ismereteiket és készségeiket fejlesztik annak érdekében, hogy vérbeli kereskedőként, mindkét fél számára optimális üzleteket köthessenek, szakmai és kereskedelmi tanácsadással segíthessék partnereik munkáját.

További információk:

Jéger-Pete Renáta
Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 350 7390 /118
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: r.pete@well.hu