A többség Bogotában sörözne

A Bogotában készült "(Majdnem) a világ tetején" című fotó nyerte a "Sörömök a Föld körül" című fotókiállítás közönségszavazását a Szigeten. A legjobb fotók listája a kiállítást megtekintő látogatók szavazati alapján állt össze.

soromok-a-fold-korul2.jpgA Dreher Sörgyárak Zrt. az idei Sziget alkalmával igazi kultúr-csemegével lepte meg a látogatókat, hiszen London után itt került először bemutatásra az a nemzetközi fotókiállítás, melynek képei bepillantást engednek a Világ különböző országainak sörkészítési és sörfogyasztási szokásaiba. A "Sörömök a Föld körül" kiállítás képei a sörözés örömteli pillanatait hozták közel a látogatókhoz, megismertetve őket a világ számos országának sörhöz, sörözéshez kapcsolódó szokásaival, hagyományaival és sörkultúrájával.

A fotókiállítás – melynek képei a világ öt kontinensének nyolc országában kalauzolták el a látogatókat – nagy érdeklődésre tartott számot a hazai és külföldi Szigetlakók körében egyaránt. Az érdeklődők szavazatai alapján került kiválasztásra a kiállítás legnépszerűbb fotója, a "(Majdnem) a világ tetején" című bogotai fotó, mely magasan a többi kép előtt nyerte a szavazást. A kiállított fotók mindegyike belopta magát a Szigetlakók szívébe, így mind a 24 kép szép számban kapott látogatói szavazatot. A nyertes fotón kívül az első ötben végzett még két Csehországban, egy Kínában és egy Londonban készült fotó is.

Az Arany Ászok nem csak a kitűnő programokról és szórakozási lehetőségekről gondoskodott, de ügyelt arra is, hogy a Szigetlakók nehogy megfázzanak. A hétvégi esős időt követően az Arany Ászok hostessei több ezer száraz pólót osztogatott szét a bőrig ázott Szigetelők között. A rengeteg piros póló hatására a Sziget teljes mértékben Arany Ászok színben és hangulatban pompázott.

"Szigeti jelenlétünket és a látogatók számára kínált programokat mindig igyekszünk úgy összeállítani, hogy a legnépszerűbb és kedvelt elemek megtartása mellett, folyamatosan tudjunk újat is nyújtani. Az idei év újdonságait az Arany Ászok Színpad és a „Sörömök a föld körül" fotókiállítás jelentette" – mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője. "A résztvevők száma, és a visszajelzések egyértelműen azt mutatják, hogy mindkét újdonság elnyerte a látogatók tetszését, és idén is sikerült kitűnő söreink mellett színvonalas és tartalmas programjainkkal is bearanyoznunk a Szigetlakók mindennapjait."