Állásbörze egy korsó sör mellett

Állásbörze egy korsó sör mellett? 
Ha már unalomig jártad a szokásos Állásbörzéket és megnéznéd egy teljesen más megközelítésben, ez az esemény neked szól! Gyere és ismerd meg a Dreher Sörgyárak csapatát Állásbörzénken az Ankertben!
Tudd meg milyen gyakornoki pozícióink lesznek a következő évben, és milyen junior kollégákat keresünk most!

Miről is lenne szó?
*Ismerj meg minket!*

Megismerheted a Sörgyár különböző területeken dolgozó kollégáit, akik érdekes munkahelyi projekteken keresztül mutatják be munkájukat! – Ha a rövid esettanulmányaink során kreatív, egyedi válaszokat adsz a kérdésekre, különleges, kétfős sörtúrát nyerhetsz Sörgyárunkba!

*Mini Talks – Kulisszatitkok a Sörgyár életéből*

Vezetőink népszerű témákról tartanak nektek mini fórumokat, egyebek mellett például arról, hogy hogyan is készül Magyarország egyik kedvenc söre, milyen gazdasági szempontból a magyar sörpiac, de bevezetünk a sörmarketing rejtelmeibe is!

*Karriersarok*

Tudd meg, milyen nyitott gyakornoki pozícióink lesznek a következő egy évben és hogyan választjuk ki kollégáinkat! Mit nézünk egy CV-ben Dreheres szemmel?

*Sörkóstolás és vakteszt*

Teszteld magad! Ízleld meg söreinket, tudd meg, milyen szempontok alapján értékelnek a szakértők! Sörmestereink és hivatalos sörkóstolóink beavatnak a titkokba.

*Sörcsapolás a Pilsner Urquell sörcsapoló mestereivel* – Próbáld ki Te is!

Tudod milyen három csapolás fajta létezik a Pilsner Urquellnél? Mi nem csak megmutatjuk, hanem ki is próbálhatod csapolótudásod!

***
A rendezvény ingyenes, sőt minden regisztrált érdeklődő vendégünk egy korsó Pilsner Urquellre, és a legaktívabbak között 15 kétfős különleges, kétszemélyes sörtúrát sorsolunk ki Sörgyárunkban!
***
REGISZTRÁCIÓ: ITT
A regisztrációs felületen érhető el a regisztrációra vonatkozó teljes körű adatvédelmi tájékoztatónk.
Belépés csak 18 év felett!
www.alkohol.info.hu