Ami belül van, az számít igazán – de fontos a külső is…

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2006-ban továbbfejleszti Magyarország piacvezető prémium sörének, a Drehernek márkaarculatát, amelynek első lépéseként április végétől új ruhába öltözteti a Dreher márka sörösüvegeit és dobozait. A megújított Dreher logó dinamikusabb és modernebb, valamint stílusával arra is utal, hogy 152 éves történetével a Dreher a legnagyobb hagyományokkal rendelkező minőségi hazai sörmárka Magyarországon.

Az új logóval ellátott címke az egyszerûbb betûtípusnak és a letisztult formának köszönhetően elegánsabb, dinamikusabb; így személyesíti meg a gazdag hagyományokon nyugvó, ugyanakkor a korral lépést tartó, jövőbe tekintő márkát.
 
A Dreher megújult arculata így lendületesebb, modernebb, mégis utal a tradíciókra. A külső összhangban áll a változatlan, klasszikus belsővel, a jól ismert magas minőséggel és ízvilággal: hiszen ami belül van, az számít igazán.

dreher_haromszog.jpgAz új címkén nagyobb hangsúlyt kap a piros körben fehér háromszög motívum. E motívum kifejezi, hogy a sörfőző mester az alapanyagok bûvös hármasából (víz – maláta – komló) a legtökéletesebb sört főzi – kizárólag természetes alapanyagokból. A piros kör a sörfőző mestert szimbolizálja; utal a régi keverő mozdulatra, kör formája révén pedig a tökéletességre.

Az új ruhájú termékek várhatóan 2006. április 25-étől kerülnek a boltokba. Az arculatújítás keretében a márka megújított logója hamarosan valamennyi kommunikációs anyagon megjelenik.

Röviden a Dreherről:

A Dreher Magyarország leggyakrabban választott prémium söre, egyúttal a Dreher Sörgyárak Zrt. vezérmárkája. A Dreher minőségét fémjelzi, hogy a Dreher Classic és a Dreher Bak minden évben fényes éremmel tér haza a Monde Selection nemzetközi minőségértékelő versenyről. Az állandó kiváló minőségért már mindkét variáns kiérdemelte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea különdíjat, melyet kizárólag a három egymást követő évben első helyezésért elérő termékek számára ítél oda a szakmai zsûri. A Dreher Bakot a világ legjobb sörei között tartják számon a Sörszakma "Oscar" Gáláján, a Nemzetközi Söripari Nagydíjon (Brewing Industry International Award) 2004-ben illetve 2005-ben elért ezüst, illetve bronzérmes helyezése alapján.

További információ:

Szarka László

Dreher Sörgyárak Zrt.
Telefon: + (36 1) 432 9720
e-mail: laszlo.szarka@dreher.sabmiller.com

Csobaji Dóra

Open Communications
Telefon: + (36 1) 239 1098
e-mail: dora.csobaji@opencom.hu

 

dreher_classic_ujuveg.jpg