Arany Ászok Félbarna – Az elismerés új íze

A sörkedvelők már jól ismerik a félbarna kategóriát, és tudják, hogy igazi különlegességet jelent. S hogy miben rejlik a félbarna sör egyedisége? A világos és barna sör megfelelő aránya ötvözi a két típus nagyszerű tulajdonságait, és a speciális receptúra garantálja a páratlan ízélményt. A kategória megtestesítője, a most megjelent Arany Ászok Félbarna kiváló minőségű, félbarna sör, amely négyféle malátából (pilzeni, karamell, bajor és festő maláta) készül.

Arany-Aszok-felbarna.jpgA minőségi félbarna rubin színű, habja kellemesen krémes. Íze bársonyos, kevésbé harsány, ám mégis karakteres, amely a speciális malátáknak, gyártási folyamatnak és receptúrának köszönhető. Egyesíti a pilzeni sörök frissítő jellegét a barna sörök karakterével. A festő maláta pörkölésének köszönhetően éri el a rá jellemző speciális, egyedi, édeskés, karamellás ízvilágot, amelyet a komló egészít ki.

Aki számára túl erős és testes egy barna sör, de a világos nedűnél mégis karakteresebb ízélményre vágyik, tegye próbára a különleges félbarnát! Garantáltan sikert arat a félbarna a hölgyek körében is, hiszen a várt kesernyés helyett, édeskés, karamell íz érezhető. Tökéletes választás és kiváló lehetőség azok számára is, akik új ízélményre vágynak és szeretnék felfedezni a sörök sokszínű ízvilágát.

A karakteres ám mégis frissítő félbarna feldobja a hétköznapi estéket, a családi vacsorákat. Az Arany Ászok Félbarna egyediségét bizonyítja, hogy tökéletesen illik akár süteményekhez, édességekhez is! Az Arany Ászok Félbarnát 8-12 fokon javasolt fogyasztani, étkezést követően. Egy pohár félbarna, a tökéletes elismerés!

További információ:

Agócs Mónika Jónás Petra
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Telefon: +(36 1) 350 7390 /207
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: p.jonas@well.hu