Arany Ászok Fociklub: Dárdai Pál fővédnökségével átadták a századik támogatói felszerelést!

Az Arany Ászok Fociklub, mint a magyar amatőr labdarúgás támogatója, közel ezer amatőr csapatnak biztosít játékfelszerelést. A program fővédnöke, Dárdai Pál – a magyar válogatott és a Hertha BSC népszerű középpályása – jelenlétében adták át a századik szponzorációs csomagot a Budapesti Micro Club (BMC) futballcsapatnak.

fejlec_470.gif

Az Arany Ászok Fociklub elkötelezett támogatója a magyar amatőr labdarúgásnak. Célja, hogy az erőfeszítés, amit a csapatok eddig a kedvelt sportért, annak közösség formáló, közösségi szellemet erősítő szerepéért tettek, ne vesszen kárba az egyre nehezedő gazdasági körülmények között sem. Az Arany Ászok Fociklub, mezekkel, nadrágokkal, sportszárakkal és labdákkal támogatja az amatőr csapatokat.

Dárdai Pál fővédnök jelenlétében átadták a századik focicsapatnak a szponzorációs csomagokat, így a tavaszi fordulóban már a Budapesti Micro Club (BMC) is új felszerelésben játszhat. A programmal 12 megyében és Budapesten találkozhatnak a sportolók: a Budapest 1-4., valamint a megyei 1-3. osztályú hivatalos amatőrbajnokságokon, illetve Budapesten a Tanuló utcai bajnokságon szereplő felnőtt csapatoknak biztosít szponzorációs csomagokat. A támogatásért cserébe egy 3 éves szerződés keretében a focicsapatok reklámfelületet biztosítanak az Arany Ászok részére.

„A focicsapatokkal hosszú távú együttműködésre törekszünk, folyamatosan szeretnénk fenntartani a támogatásunkat. Hiszünk abban, hogy egy helyi amatőr mérkőzés a település lakossága számára meghatározó, hiszen erősíti az összetartozást, a csapatszellemet, ráadásul nagyszerű szabadidős program! A pálya szélén együtt buzdítja kedvenceit idős és fiatal, és nem számít ki milyen foglalkozást, hivatást űz. Egy a fontos: győzzön a közkedvelt csapat! Egy meccs, amely már hetekkel korábban izgalommal tölti el a szomszédokat, családtagokat, ismerősöket, páratlan és őszinte összekovácsoló erő. Hisszük, hogy támogatásunkkal erősítjük ezt a társadalmi összefogást, és hozzájárulunk a felejthetetlen élményekhez, amelyekre szükség, szükségünk van! Nagyon örülünk, hogy Dárdai Pál, a magyar válogatott és a Hertha BSC népszerű középpályása fővédnökként csatlakozott a programunkhoz" – mondta Kerekes Péter a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója.

Dárdai Pál az eseményen kiemelte, hogy szívesen csatlakozott a programhoz, mert az Arany Ászok Fociklub támogatási programja hosszú távon felemeli az amatőr labdarúgó sportot.

Dardai_Pal200.jpg 
A galéria megtekintéséhez
klikkeljen a képre

„Amatőr sport nélkül nincs élsport! Régen az apukák szívesen íratták be focizni a gyereket, így könnyű volt az utánpótlás nevelés. Ha eltűnik a bázis, kevesebben fociznak, kevesebb tehetség is kerül fel a profi élvonalba. Biztos vagyok benne, hogy ha látják az emberek, hogy a játékosok élvezik a játékot, akkor szívesebben mennek ki a helyi meccsekre, és szélesedik a helyi szurkolóbázis, ami a játékosoknak plusz motivációt ad. Megtapasztalják, hogy érdemes szeretni ez az egyedülálló sportot!" – mondta Dárdai Pál, majd hozzátette:
Nagyon örülök, hogy létrejött az Arany Ászok Fociklub, mert új és egyedülálló, hogy ilyen nagymértékben kap támogatást az amatőr sport. Ezek a fiúk nagyon keményen dolgoznak, de önerőből nem képesek előteremteni a játékhoz szükséges feltételeket, ezért igazán megérdemlik a törődést. Tudom, milyen öröm egy új szerelést felhúzni egy sportembernek" – hangsúlyozta a népszerű középpályás.

A Budapesti Micro Club (BMC) futballcsapat a tavaszi fordulóban már az új mezekben győzheti le ellenfelét.

„Nagyon örülünk ennek a támogatásnak, és annak is, hogy az Arany Ászok Fociklub programmal az amatőr csapatok is figyelmet kapnak. A pályán kitartásban, szorgalomban nem ismerünk kompromisszumot! Szeretjük a focit és a játék valóságos szenvedélyünk! Minden egyes mérkőzés igazi élmény nekünk és a lelkes, odaadó szurkolóinknak egyaránt!" – hangsúlyozta Beer György a Budapesti Micro Club (BMC) képviseletében.

Az Arany Ászok Fociklub folytatja egyedülálló programját, amelynek segítségével több ezer amatőr sportoló érezheti a teljesítményének kijáró méltó elismerést. További információ olvasható a programról a www.aranyaszok.hu holnapon. Jelentkezési lap e-mailben a fociklub@aranyaszok.hu levelezési címen, valamint a 06 20 93 78 008-as telefonszámon igényelhető.

Vélemények a támogatott csapatoktól:
Hosszúpályi: "Nagyon örülünk a felajánlásnak, ez szinte hihetetlen, hogy mi ilyet kapunk."

Hernádvécse: "Ilyen kis csapatnak, ez nagyon nagy dolog. Őrömmel fogjuk viselni a mezt."

Lökösházi KSK: „Nagy tisztelettel köszönjük a mezgarnitúrát és a hozzá adott egyéb szereléseket. Büszkén fogják viselni a fiúk és remélem sok győzelmet aratunk benne."

Isztimér: „Végre van egy szponzor, aki törődik velünk."

További információ:

Agócs Mónika  
Dreher Sörgyárak Zrt.  
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com