Arany Ászok Frissenszűrt – a friss, pasztőrözetlen sör élménye egyenesen a polcról

Az Arany Ászok új termékének köszönhetően mostantól már pasztőrözetlen formában is élvezhetjük a világos sör karakteres ízét. Az Arany Ászok Frissenszűrt egyedi eljárással készül, így minden cseppjében a friss, pasztőrözetlen sör ízét és zamatát adja, miközben hűtés nélkül is hosszan eltartható.
Az Arany Ászok Frissenszűrt az eredeti világos sörhöz hasonlóan kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az eljárás során azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikróbát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna. Ennek köszönhetően nincs szükség a sör hőkezelésére, így az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek, miközben hűtés nélkül hosszú ideig eltartható marad.
Ezentúl az igazi, pasztőrözetlen Arany Ászok sörélményt bármikor élvezhetjük, hiszen palackos és dobozos verzióban is kapható lesz. Ráadásul a termék bevezetésével párhuzamosan az Arany Ászok igazi Frissenszűrt élményt biztosít 50 vendéglátóhelyen. A Friss Bárokban az Arany Ászok Frissenszűrt sört csapolt formában is élvezhetjük.
„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nem csak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízélményt biztosító pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotása során is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt.” – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.
Az Arany Ászok Frissenszűrt palackos és dobozos kiszerelése február végétől megtalálható az üzletekben.