Arany Ászok Sörömök a Szigeten

Fantasztikus magyar előadók, Sörömpark és Sörömpáholy – ezt kínálja az Arany Ászok a Szigeten. A Dreher Sörgyárak Zrt. – az elmúlt évekhez hasonlóan – ismét a Sziget fő támogatója. A 2007-es Sziget Fesztiválon az Arany Ászok, Magyarország egyik legnépszerűbb söre aranyozza be a Szigetelők mindennapjait.

sziget-sorompark.jpgA Dreher Sörgyárak Zrt. az idei évben az Arany Ászok márkájával ismét főtámogatóként vesz részt a 15. évfordulóját ünneplő Sziget Fesztiválon. Az Arany Ászok a Sziget ideje alatt több helyszínen, látványos, szórakoztató programokkal várja a látogatókat.

Az Arany Ászok már a Sziget előtt is bearanyozza a sörrajongók mindennapi örömteli, hiszen a Sziget kapcsán meghirdetett Arany Ászok akcióban a szerencsések – akár még a Sziget ideje alatt is – óránként nyerhetnek Sziget napijegyet.

A selymes ízű Arany Ászok több helyszínen, látványos, szórakozató programokkal várja a Sziget látogatóit, augusztus 8. és 15. között. Az Arany Ászok, idén először, saját színpaddal is kedveskedik rajongóinak, ahol az igen sokszínű magyar zenei élet kiváló képviselőivel találkozhat a zenekedvelő közönség. Az Arany Ászok Színpad fellépője lesz többek között az Emil.Rulez!, az Anima Sound System, a Sub Bass Monster, a Zanzibár, a Heaven Street Seven, Ganxta Zolee és a Kartel, az Animal Cannibals és még számos népszerű hazai előadó. Az Arany Ászok színpad részletes programja a következő linken található:
http://www.sziget.hu/fesztival/programkereso/szinpad93433

A kiváló fellépők mellett az Arany Ászok Sörömpark kínál nagyszerű szórakozási lehetőséget a sörbarátoknak, ahol néhány sörzsetonért cserébe igazán nem mindennapi örömökben lehet részük. A Sörömparkban lehetőség nyílik a csocsó különféle verzióinak kipróbálására, beleértve a különleges két-, illetve hatszemélyes csocsókat is. A Magyar Petanque Szövetség profi bíráinak segédletével, a helyszínen minden nap megrendezésre kerül a petanque (bocsa) bajnokság. Újdonság a billegő óriás söralátét, ezen kívül foci, és különböző focis játékok, kötélhúzó verseny várja a mozgás és a sport szerelmeseit. Az Arany Ászok Sörömparkban idén is hallathatják hangjukat a sörbarátok, a karaoke jó szórakozást kínál akár egy pohár hideg sör mellett előadóknak és nézőknek egyaránt, ráadásul a fellépők, dvd-lemezre rögzítve akár haza is vihetik produkciójukat..

A Szigetlátogatóknak lehetőségük lesz továbbá, hogy belépőt szerezzenek a Nagyszínpaddal szemközti Sörömpáholyba, ahonnan kényelmes körülmények között, egy selymes ízű Arany Ászok, és némi rágcsálnivaló társaságában élvezhetik a Nagyszínpad fellépőinek előadását. A Sörömpáholyba négy Sörömzsetonért lehet regisztrálni naponta.

A változatos programok mellett természetesen lehetőség lesz a felfrissülésre is, egy friss hideg sör társaságában, hiszen a Sziget területén összesen 250 sörcsapból, és 70 hűtőből szolgálják majd ki az aranyló nedűre szomjazókat. A rendezvény területén a vendéglátók Arany Ászokot és Dreher Classicot kínálnak, csapolt és dobozos formában egyaránt, míg a Pilsner Urquell-t kizárólag dobozos kiszerelésben lehet megvásárolni, addig az Arany Ászok alkoholmentest pohárban töltve fogyaszthatják a sörbarátok. A Dreher Sörgyárak Zrt. fokozott figyelmet fordít a Sziget területén árusított sörök minőségére, ezért munkatársai a rendezvény idején folyamatosan ellenőrzik az árusító- és vendéglátóhelyeket.