Aston Martin Formula One™ csapat boxutca-hangulat

Budapest belvárosába, a Nyugati térre hozta el az Aston Martin Formula One™ csapat boxutcájának hangulatát a versenyistálló partnere, a Peroni Nastro Azzurro 0.0% szuper prémium olasz sörmárka. Az innovatív, számos érzékszervre ható installáció, az „IL PITSTOP” 11 városra kiterjedő roadshow keretében járja be Európát. A budapesti állomáson július 26-a és 31-e között a nagyközönség is megtekintheti ezt az élményt a Westend bejáratánál: megnézhetik annak az ASTON MARTIN AMR22 versenyautónak a tökéletes mását, amellyel Sebastian Vettel és Lance Stroll versenyez. A rendezvényen Jessica Hawkins, a csapat Driver Ambassador-ja (Versenyző Nagykövete) is jelen volt.

„Világviszonylatban a sportág rajongóinak kevesebb mint ötöde jutott el eddig személyesen egy-egy versenyre az elmúlt öt évben, ezért döntöttünk úgy, hogy ezen a multiszenzoros, egyedi megoldáson keresztül tesszük lehetővé számukra, hogy megéljék az Aston Martin Formula One™ garázs és boxutca hangulatát több európai városban, köztük Budapesten is[1] – mondta Hruska Rita, a Dreher Sörgyárak nemzetközi márkákért felelős marketing menedzsere. Ennek részeként a látogatók testközelből csodálhatják meg annak az ASTON MARTIN AMR22 versenyautónak a tökéletes mását, amellyel Sebastian Vettel és Lance Stroll versenyez, felvételről ugyan, de belehallgathatnak a mérnökök és a versenyzők beszélgetéseibe, valamint azt is kipróbálhatják, mennyi idő alatt tudnak kereket cserélni az Aston Martin Formula One™ csapat garázsában, amelynek utánozhatatlan illata szintén része az installációnak.

Hruska Rita azt is elárulta Szujó Zoltán sportriporternek a bemutatón, hogy a Forma-1-et tartja a legolaszabb sportnak: a belső tűz, a szenvedély, a pillanat megélése szerinte mind-mind az olasz temperamentum jellegzetességei. Ezen közös ismérvek teszik a Peroni Nastro Azzurro 0.0% és az Aston Martin Formula One™ csapat közötti együttműködést tökéletesen összehangolttá mind a jövőkép, mind pedig az értékek terén. Ez a szándék összhangban van a márka, illetve a vállalat felelős alkoholfogyasztás terén tett vállalásával, miszerint 2030-ra az Asahi Europe and International, így a Dreher Sörgyárak termékportfóliójának ötöde alkoholmentes termékekből áll majd – tette hozzá Hruska Rita.

Az Il Pitstop tökéletes lehetőség arra, hogy a Peroni Nastro Azzurro 0.0% nagyszerű íze mellett legyenek testközelben a rajongók azzal a sporttal, amit szeretek – közölte Sebastian Vettel, az Aston Martin Formula One™ csapat pilótája.

Az élet számos területén megjelenő tudatosság fontosságáról beszélt a budapesti rendezvény sztárvendége, Jessica Hawkins, aki tavaly óta a csapat Driver Ambassador-ja (Versenyző Nagykövete). A 27 éves brit versenyző elárulta, hogyan készül fel fizikailag és mentálisan a versenyekre a W-sorozatban, valamint a brit túraautó bajnokságban, és mivel kaszkadőrként is dolgozik, a James Bond filmek néhány kulisszatitkába is beavatta a hallgatóságot.

A roadshow további állomásai:

augusztus 3-7: Sopot

augusztus 11-13: Göteborg

augusztus 18-22: Berlin

augusztus 26- szeptember 4: Amszterdam

szeptember 7-12: Milánó

szeptember 17-25: Bukarest

 

[1] F1 fan survey https://cdn-1.motorsportnetwork.com/survey/2021/2021-f1-global-fan-survey-motorsportnetwork.pdf