Döntőbe került a Dreher Sörgyárak az ''Európai Üzleti díj'' versenyében

A Dreher Sörgyárak Zrt. a legjobb 10 hazai vállalat között szerepel a European Business Awards (Európai Üzleti Díj) versenyében. A zsűri Magyarország képviseletére olyan szervezeteket választott a meghívott pályázók közül, akik az innovációt, üzleti kiválóságot és a fenntarthatóságot együttesen képviselik üzleti megoldásaikban.

A European Business Awards zsűrije a pályázatok szigorú szakmai előszűrését követően döntött úgy, hogy a 2010-es rangos megmérettetésen a Dreher Sörgyárak Zrt- is képviselje Magyarországot A European Business Awards célja, hogy népszerűsítse és elismerje azokat a vállalati teljesítményeket, amelyek a fenntartható fejlődést figyelembe véve érik el üzleti sikereiket.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy minket is Magyarország képviselőjének választottak. A zsűri ezzel a döntéssel, Magyarország, illetve a söripar egyik vezető vállalataként ismeri el a Dreher Sörgyárat." – mondta Agócs Mónika, vállalati kapcsolatok vezető.

A European Business Awards vezérigazgatója elmondta: „Az elmúlt négy évben rendkívül magas színvonalat reprezentáltak a pályázók, akik elkötelezetten törekednek az üzleti kiválóságuk elérésére. Azonban nagyon kevésnek adatik meg a lehetőség, hogy részt vegyenek a versenyen és országukat képviselve, Európa vezető vállalataiként váljanak ismertté. A következő körben is várjuk Magyarországot." – hangsúlyozta Adrian Tripp vezérigazgató.

A verseny a következő körben a hőn áhított Ruban d'Honneur címért zajlik, majd november 16-án Párizsban kerül sor a végső díjak kiosztására, a tíz meghirdetett kategória nyerteseinek bejelentésére.

Bővebb információk a European Business Awards hivatalos honlaján: itt.