Dreher sörélmények a Sziget Fesztiválon

A rekordszámú, 385 ezer nézőt vonzó Sziget fesztiválon több tízezer látogatót vonzottak a Dreher Rt. programjai.
 
A Dreher Sörkultúra sátorban több mint 1400 szigetlakó vett részt azon a sörfelismerő vakteszten, ahol bekötött szemmel az egyes Dreher sörfajták helyes kóstolási sorrendjét lehetett felismerni. Az egy hét alatt a Dreher 970 tesztelőnek adott át „Született Dreher Sörszakértő” címet.

A Dreher Sörkultúra sátorban a 18 év feletti látogatók betekintést nyerhettek a sörgyártás legjellegzetesebb és legérdekesebb mozzanataiba, ahol akár meg is ízlelhették az alapanyagokat. Az érdeklődők játékos tesztben mérhették fel tudásukat: a sörgyártással kapcsolatos kvízt 700-an töltötték ki; nyolcból heten sikeresen.
A fesztivál utolsó napján Németh Kristóf sörnagykövet népszerûsítette a sörkultúrát, a minőségi sörök fogyasztását.

A Dreher sörélményt, vele Magyarország vezető prémium sörét élvezhették a szigetlakók a Dreher Clubban, ahol az egy hét során délután négytől hajnali egyig 900 színpadra termett szigetlakó énekelt a karaoke versenyeken. A folyamatos teltház révén egy időben mintegy 700-an hallgatták az előadókat, illetve élvezhették a  Dreher Club sötétedés után életre kelő fényfestményeit.

Az Arany Ászok Oázis felhőtlen pihenést nyújtott a megfáradt vándoroknak. Az Arany Ászok csocsó bajnokságain és kispályás labdarúgó körmérkőzésein több ezer fiatal vett részt az egy hét alatt.

„Változatlanul fontos számunkra, hogy Közép-Európa legnagyobb fesztiváljának sikerét stratégiai partnerként támogassuk, egyben pedig Dreher söreinkkel tegyük az élményeket feledhetetlenné” – nyilatkozta Nick Johnston, a Dreher Sörgyárak Rt. marketing igazgatója.

További információ:

Szarka László
kommunikációs vezető
Dreher Sörgyárak Rt.
Tel: 432-9720
E-mail: laszlo.szarka@dreher.sabmiller.com