Dreherfeszt 2014

Vonzó zenei programokkal és igazi sörkülönlegességekkel várja az érdeklődőket a Dreher sört előállító Dreher Sörgyárak Zrt. 2014. augusztus 30-án 14:00 órakor.

dreher_feszt.jpgEgy napra megnyitja kapuit a Dreher Sörgyárak Zrt., hogy elhozza a nyár utolsó igazán tartalmas élményét, a Dreherfesztet.

A sörgyár első hivatalos fesztiválján, ahol a zene és sör találkozása garantálja a felejthetetlen fesztiválélményt, hazánk legnépszerűbb zenekarai közül fellép a The Carbonfools, a PASO Plays Cover, az Intim Torna Illegál és Odett is.

„A Dreherfeszt azonban nem csak egy a nyári zenei fesztiválok közül, hanem valódi sör(gyár)fesztivál is. A sörkultúrát és sörkészítést bemutató programokon túl a helyszínen lévő nyolc tematikus romkocsmában csak erre az alkalomra főzött sörkülönlegességekkel és kóstolási lehetőségekkel is várjuk látogatóinkat” – emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher márkacsoport menedzsere.

A Dreher Laborban valódi sörkülönlegességek, sörszakértők és kóstolási lehetőségek várják az érdeklődőket, a belépőjegyhez kapott kupon beváltása is itt lehetséges. A Summer Moment teraszon napágyak, pálmafák, lampionok és egy csapolt Dreher Summer Moment társaságában lehet felidézni a nyár legemlékezetesebb pillanatait. A Sörmúzeumban megmutatjuk a Dreher régi csomagolásait, plakátjait és számos érdekességet a sörgyár életéből, a shopban pedig Dreher ajándéktárgyakat lehet vásárolni. A Rocklap sörözőben a csapolt Dreher Bak és a szűretlen Dreher ízét dübörgő rockzene mellett, hamisítatlan romkocsmahangulatban élvezheti a közönség. A gyorscsapolókkal felszerelt Gyártósor futószalagjánál mindenki könnyen hozzájuthat a söréhez, a Komló Lugasban malátakóstolás és hidegen komlózott sör várja a fesztiválközönséget. A Dreher kamionnál kiderül, hogy nem csak a sörrekeszek tárolására és szállítására alkalmas egy kamion raktere, hanem pulttal, asztalokkal, Dj-vel és csaposokkal felszerelve kiváló parti helyszín is! A koncertektől távolabb eső Üstökös söröző a jóízű baráti beszélgetések helyszíne..

 

További információ a fesztiválról és regisztráció:

http://dreher.hu/fesztival/

http://www.youtube.com/watch?v=nhufq0pniyY

 

A Dreher-ről

Annyi a világ, amennyit beletöltesz – Magyarország piacvezető söre* a prémium kategóriában

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis tőlünk. Hogy mit hozunk ki belőle magunknak és másoknak. És a vágytól, hogy tartalmas életet éljünk. A Dreher sör a kétféle komlónak köszönhető karakteres ízvilágával igazi társ ezekhez a pillanatokhoz.  Magyarország legnépszerűbb sörmárkája a minőségi sörök piacán, piacvezető* a prémium kategóriában. A kiváló minőségű, természetes alapanyagokból, kristálytiszta forrásvíz felhasználásával készülő, karakteres ízű márkacsalád mindhárom tagja, a karakteres ízű Dreher Classic világos sör, a testes Dreher Bak barna sör és a nap bármely szakában felfrissülést nyújtó alkoholmentes D24 egyedülálló élményt kínál fogyasztóinak.

 

A Dreher Sörgyárak Zrt-ről

Piacvezető szerep, felelős hozzáállás és elkötelezettség a fenntartható fejlődés mellett

A Dreher Sörgyárak Zrt., a több mint másfél évszázados sörgyártói tapasztalata, a világszínvonalú technológiai fejlesztései, és a széles körű fogyasztói igényeket kielégítő, kitűnő márkái révén a magyar sörpiac meghatározó szereplője. A hazai söripar alapítójához méltó módon, a Dreher üzletvitelét és valamennyi tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség, a tiszta piaci versenyszellem, a környezettel való harmonikus egység és a társadalmi felelősségvállalás alapelvei jellemzik.

A Dreher Sörgyárak Zrt. felelős nagyvállalatként a fenntartható fejlődés alapelvei szerint működik, és törekszik arra, hogy harmonikus egységben működjön környezetével. A magyarországi söripari cégek közül elsőként vezette be az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszert, melyet szintén elsőként integrált az ISO 9001:2000 alapján kialakított minőségirányítási, valamint az élelmiszerbiztonságot garantáló HACCP rendszerekkel.

 

Kapcsolat:

TÓTH Xénia
Szenior vállalati kapcsolatok szakértő
Senior Corporate Affairs Specialist

Dreher Sörgyárak Zrt. / Dreher Breweries Ltd.
1106 Budapest, Jászberényi út 7-11., Hungary
Tel./Phone: (+36 1) 432 9981
Tel./Mobile: +36 30 445 1683
E-mail:xenia.toth@dreher.sabmiller.com
Web: www.dreherzrt.hu, http://dreher.hu, www.alkohol.info.hu, www.fenntarthatosag.dreherzrt.hu
Facebook: www.facebook.com/dreher, www.facebook.com/dreherzrt

 
* (Forrás: AC Nielsen)