Egyre több helyen elérhető a Dreher Tanksört – Fedezd fel a legfrissebb sör ízét!

Dreher TanksörFedezzék fel a magyar fogyasztók is a söspecialitások világát, úgy a nemzetközi, mint a hazai innovációkat – vallja a Dreher. A márka amellett, hogy folyamatosan újabb variánsokat vezet be, szeretne hagyományt teremteni az itthoni vendéglátóhelyeken is a sok országban már népszerű, és jelentős – akár 25 százalékos – forgalomnövekedést is garantáló legfrissebb sörnek, a tanksörnek.
 
A Dreher Tanksör a legsörebb sör, hiszen a szűrés után nem pasztörizálják, úgy jut el a fogyasztókhoz, ahogy azt a sörfőző mester eredetileg megálmodta. A sörözőkben felállított 500 literes réztankok nem csak látványban páratlanok, hanem a szállítással együtt komoly – teljesen zárt és steril – rendszert alkotva őrzik a friss sör minőségét, gazdag ízvilágát – emelte ki Csurgó János, a Dreher Sörgyárak Senior POS és műszaki specialistája pénteken, az Ellátóházban tartott Dreher Tanksör megnyitón.
 
A népszerű romkocsmában – csakúgy mint 2 évvel ezelőtt a Stexben, és idén május 12-én a Stiflerben – felállított óriás sörtankokba egyenesen a gyárból érkezik a hőkezelés nélküli, friss, tiszta Dreher. Bár az legfeljebb mintegy 3 hétig tartható el, de a tapasztalatok szerint ez sosem okoz problémát, hiszen a mintegy 1000 korsónyi mennyiség átlagosan 5-7 nap alatt elfogy a vendéglátóhelyeken, akár 25 %-os növekedést is hozva a sörforgalomban.
tanksor_infografika20160520_small
A legjobb sört szerettük volna elhozni az itteni fogyasztóknak is, ez pedig a tanksör. Külföldön már megtapasztaltuk, hogy a tanksörnek mekkora ereje van, és ezt most Magyarországon is viszont láthatjuk. A tanksörről beszélnek az emberek, a látvány és az íz vonzza a látogatókat. Az elkövetkező évben szeretnénk minél több vendéglátóhelyen megjelenni a Dreher Tanksörrel, amelyhez szenvedélyes tulajdonosokra, partnerekre van szükségünk, akik elkötelezettek amellett, hogy magas minőségű sört rakjanak a vendégeik elé – emelte ki Brendan Williams, a Dreher Sörgyárak marketing igazgatója.DreherTanksor_Ellatohaz20160520_2_s
 
Az utóbbi években több európai országban, például Olaszországban, Romániában, vagy Lengyelországban is tapasztalható a tanksör előretörése. A tanksör „őshazáiban”, Csehországban és Szlovákiában pedig a legmagasabb kultusz tapasztalható: több mint 300 vendéglátóhely biztosítja a betérőknek a legfrissebb sört, amelyből mintegy 70 millió korsóval is elfogy évente. Magyarországon egyedül a Dreher Sörgyárak biztosít tanksört a fogyasztóknak.