Exkluzív, limitált kiadással jön az ANTL márka új söre

A Dreher Sörgyárak Sörműhelyében készült márka legújabb különlegessége a Key West APA

A Dreher Sörgyárak tavaly átadott, kísérletező Sörműhelyének legújabb söre, az ANTL Key West APA különleges trópusi gyümölcsös ízjegyeit az amerikai komlóknak köszönheti. Az új sörkülönlegesség november végétől, limitált számú vendéglátóhelyen lesz elérhető.

Az ANTL Key West APA a stílusnak megfelelően 5,2%-os alkoholtartalommal bír. Különlegességét a készítésnél felhasznált két amerikai komlófajta adja: a hidegkomlózás során használt Idaho 7® és Talus® komlók mangót és papayát idéző illat- és ízvilágú sört eredményeztek az ANTL műhelyében.

„Az idén második alkalommal jövünk ki ANTL variánssal, és ismét egy új, a nemzetközi porondon már bizonyított sörfajtán keresztül mutatjuk meg, hogy mire képes a dreheri hagyomány és a mai trendek ötvözete. A csapokon a Vienna Style Lager-t váltja majd az új termék. A gyümölcsöket idéző ízvilágának köszönhetően egy kellemes sört kortyolhatunk, ami remélhetően a baráti beszélgetések, és a téli focimeccsnézések jó kísérője lehet a kijelölt vendéglátóhelyeken” – mondta el az új változatról Mihály Máté, a Dreher Sörgyárak innovációs sörfőzője.

Az új termék korlátozott ideig és csak bizonyos vendéglátó üzletben kóstolható. Az üzletek listája: https://www.dreherzrt.hu/markaink_oldal/antl/