Felfedezte a DreherFeszt a neki való dalt

DREHER-FESZT-logo copyNemrég debütált a SuperStereo KRSA-val közös új nyári sikergyanús slágere, a Fedezd fel!, amelyet most a DreherFeszt hivatalos dalának választott. Ráadásul a számhoz készült videó egyik forgatási helyszíne is a sörgyár volt.
 
„Ez az egész történet a véletlenek különös összjátéka. Az új dalunk klipjéhez kerestünk gyártelep helyszíneket, a Dreher Sörgyárat egy barátunk ajánlotta. Amikor elkészült az anyag és megmutattuk nekik a Fedezd fel!-t és a videót, felcsillant a szemük. Kiderült, nemcsak hozzuk a DreherFeszt hangulatát, de a márka kommunikációja is a felfedezés körül forog. Bele se merünk gondolni, ha majd egyszer Tépj szét címmel adunk ki dalt, vajon milyen sztoriba kerülünk:)” – emelte ki Laskai Viktor, a SuperStereo zenei producere. A Fedezd fel! szövegét Tariska Szabolcs jegyzi, és természetesen a rap betétért KRSA, azaz Tóth Kristóf, a PASO énekese a felelős.
„Ráadásul én szinte „hazajárok” ide, hiszen az előző két évben hatalmas bulit csaptunk a PASO-val a fesztiválon” – tett hozzá KRSA.
A DreherFeszt is a felfedezés útját járja az elmúlt években, hiszen az esemény egy egyedülálló kezdeményezés, amelyből nincs több: a zenei és az „underground sörfesztivál” ötvözete, ráadásul a sörgyár területén, melyet csak erre az – idén már két napos – időszakra nyitnak meg a közönség előtt. Akik idejönnek, azok a jó zenei paletta mellett olyan sörspecialitásokat kóstolhatnak meg, amelyeket csak a fesztiválra főznek.
„A Fedezd fel! életérzésében és filozófiájában is tükrözi mindazt, amit a DreherFeszt jelent. Már régóta szerettünk volna egy hivatalos dalt a sörgyárfesztiválnak, idén nem volt kérdés, hogy melyik lesz az” – mondta Szabó Enikő, a Dreher márkamenedzsere.
A DreherFesztet idén augusztus 26-27-én tartják, a fellépők között a SuperStereo mellett ott lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Žagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers.
 
DreherFeszt official song SuperStereo – Fedezd fel! feat KRSA: https://www.youtube.com/watch?v=kvCvlHjTmqA
 
További információ a DreherFesztről: www.dreherfeszt.hu