Kérdések kereszttüzében Talmácsi Gábor

Záporoztak a kérdések 2009. január 19-én a www.alkohol.info.hu weboldalon meghirdetett élő chaten Talmácsi Gáborra! A weboldal a vállalat Talmácsi Gáborral közösen indított Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb eleme.

Alkohol.info.hu címmel indított felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő honlapot a Dreher Sörgyárak Zrt. A www.alkohol.info.hu oldal az egyéni felelősség központba állításával az érdemi tájékoztatásra helyezi a hangsúlyt, és olyan kérdésekkel foglalkozik, mint az alkohol szervezetünkre gyakorolt hatása, az alkoholfogyasztás és az egészséges életmód kapcsolata, vagy a társas érintkezés azon helyzetei, melyben a felelős magatartás kiemelt jelentőséggel bír.

talma-chat.jpg
A galéria megtekintéséhez
kattintson a képre

Az Alkohol.info.hu indulása alkalmából Talmácsi Gábor 2009. január 19-én, 14 és 16 óra között élő chat-tel várta a honlapra látogatókat.
Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok, egy másodpercnyi szünet nélkül, két órán keresztül válaszolta meg lelkesen az érdeklődők és a rajongók záporozó kérdéseit. Az élő chat rendkívül nagy érdeklődésre tett szert, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy közel 200 kérdés érkezett a www.alkohol.info.hu weboldalra különböző témákkal kapcsolatban.

Sokan voltak kíváncsiak arra, hogy a világbajnok miért csatlakozott a Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjához. Valamint arra is, hogy mit vár az idei évtől, az új kategóriától. A motorsport és a Felelős Alkoholfogyasztás Program mellett Talma számos, a magánéletével kapcsolatos kérdésre is válaszolt. Az internetes csevegés során olyan érdekességet is megtudhattunk a világbajnokról, mint például azt, hogy Kuala Lumpur a kedvenc városa, és kíváncsiságból még pizzafutárnak is elszegődne, legszívesebben pedig Madonnával találkozna személyesen.
Számos kérdés érkezett azzal kapcsolatban is, hogyan kezeli a sikert és a hírnevet. Talmácsi Gábortól nem csak a fiatalok, hanem a szülők is tanácsot, iránymutatást kértek, például arra vonatkozóan, hogyan szerettessék meg gyermekeikkel a sportolást. Gábor ezekre a kérdésekre is átgondoltan válaszolt, érezve a felelősség súlyát.

Egy kis ízelítő a chatből:

Steve87: Milyen elhatározásból döntöttél úgy, hogy támogasd a felelős alkoholfogyasztási programot?
Talma: Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen egy jó ügy érdekében állunk ki. A Dreher Sörgyár munkatársaival együtt hiszünk ebben a programban, és örömmel veszünk részt benne. Fontosnak tartjuk, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a felelős alkoholfogyasztásra. Szerintem klassz lett az új honlap, sok hasznos információt tartalmaz. Tök jó például az a test ábra, amin végigkövethetjük az alkohol útját. Korábban Valentino Rossi volt Olaszországban egy hasonló kampány arca, ami hatással volt rám. Tetszett, hogy kiállt egy jó ügy érdekében. Remélem, én is hatással tudok lenni másokra, és ezzel hozzájárulok a program sikeréhez.

Roland: Melyik a kedvenc sportod, csapatod, sportolód? Kivel találkoznál legszívesebben, ha lehetne?
Talma: Kedvenc sportom a MotoGP, kedvenc csapatom a saját csapatom. Nagyon elismerem Valentino Rossit, mint sportolót, akivel szívesen versenyeznék együtt. Legszívesebben Madonnával találkoznék. :)

Al: Szia Gábor! Mi volt a legmókásabb eset ami megtörtént veled a paddockban? Egy kalappal a jövő évre!
Talma: Egy japán szurkoló, az ő saját magyar zászlójára kért aláírást, és miután ezt megkapta percekig ugrált.

zim: Szilveszterkor milyen alkoholt ittál és mi a kedvenc italod?
Talma: Szilveszterkor pezsgővel koccintottam a Hősök terén. Egyébként szeretek az alkalomhoz és a hangulatomhoz megfelelően választani, szeretem a koktélokat de szívesen sörözöm a barátaimmal is.


Farkas Réka: Van-e jelszavad vagy gondolatod, amelyre szeretnéd, hogy az emberek nagyon sokáig emlékezzenek? ha igen, kérlek, mond el.

Talma: Ami nem öl meg, az megerősít!

További számos érdekességgel találkozhat a www.alkohol.info.hu -n, ahol a chat többi kérdéseit is megtekintheti. A későbbiekben pedig Talmácsi Gábor az esetlegesen kimaradt kérdésekre is válaszol a honlapon.

Látogasson el Őn is az Alkohol.info.hu -ra és tudjon meg többet Talmácsi Gáborról és a felelős alkoholfogyasztásról!

További információk:

Jéger-Pete Renáta
Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 350 7390 /118
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: r.pete@well.hu