Kerestetik az ország legnépszerűbb sörözőpartnere

"Kivel söröznél szívesen?" mottóval indít mini közvélemény-kutatást a Dreher Sörgyárak Zrt. A vállalat honlapján (www.dreherzrt.hu) meghirdetett online szavazás keretében az ország legnépszerűbb sörözőpartnerét keresik.

2007. június 11-én 10 órakor indul, és 2007. július 8-án éjfélig tart a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati honlapján meghirdetett „Kivel söröznél szívesen?" mini közvélemény-kutatás, amelynek keretében a weblapot felkeresők megnevezhetik azt az ismert hazai személyiséget, akivel legszívesebben beszélgetnének egy pohár sör mellett, és megadhatják, hogy milyen témában faggatnák sörözőpartnerüket.

A mindössze három kérdésből álló „mini kérdőív" a www.dreherzrt.hu címen a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati honlapjának nyitó oldalán keresztül érhető el.

A szavazás mellett a weboldal látványos képi elemekkel, animációkkal és gazdag tartalommal várja a sörkedvelőket. A Dreher Sörgyárak honlapján barangolva a látogatók érdekes információkat tudhatnak meg a sörről, a sörkészítésről, sőt még a sörgyár kulisszatitkaiba is bepillanthatnak a Virtuális Sörutazás animáció segítségével. Bővebb ismereteket szerezhetnek a sörfajtákról, de sörkorcsolya recepteket, étteremajánlókat és egyéb érdekességeket is találhatnak az idelátogatók.

"A sörkultúra, a minőségi sörfogyasztás népszerűsítését a Dreher Sörgyárak Zrt. kiemelt feladatának tekinti. Egy vidám hangulatú sörözés remek alkalom a kellemes környezetben történő kikapcsolódásra, az emberi kapcsolatok ápolására, a mindennapi életünk és a világ dolgainak megvitatására" – mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője. „Nagyon kíváncsiak vagyunk a szavazás végeredményére, hogy vajon ki az az ismert magyar személyiség, akivel a legszívesebben söröznének együtt az emberek, és miről folyna a beszélgetés a frissen csapolt sör társaságában."

A szavazás az alábbi linken érhető el:
https://www.dreherzrt.hu/portal/kerdoiv.php

Agócs Mónika Jéger-Pete Renáta
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Phone: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Phone: +(36 1) 350 7390 /118
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: r.pete@well.hu