Két újabb Dreher arany!

A tavaly megszerzett tripla aranyérem után idén újra 2 aranyéremmel gazdagabban térhetett haza a Dreher Sörgyárak Zrt. a világ legrangosabb minőségértékelő versenyéről, a brüsszeli Monde Selection-ról, s így 27-re növekedett aranyérmeinek száma.

Az 1961 óta működő megmérettetésen a világ legelismertebb bírái előtt kell helytállniuk a különböző fogyasztói márkáknak, melyről a Dreher Sörgyárak Zrt. termékei minden évben fényes érmekkel térnek haza, megfelelve ezzel a legmodernebb európai elvárásoknak.

A Monde Selection, brüsszeli székhelyű nemzetközi minőségértékelő intézet elkötelezett híve a fogyasztóvédelemnek és a minőségi termékeknek. Célja egyrészt felhívni a figyelmet a minőség fontosságára és egyre növekvő szerepére, másrészt összehasonlítási alapot nyújtani a gyártóknak és forgalmazóknak saját termékeik minőségi helyzetéről, objektív ítéletei révén pedig a fogyasztókat is segíti, hogy megfelelően választhassanak a termékek széles köréből, és megfelelő hangsúlyt kapjon döntéseikben a minőségi szempont.

Az 1961-ben alapított, nagy hírnévvel rendelkező intézet évente két fő kategóriában (élelmiszer és nem-élelmiszer) valamint számos alkategóriában rangsorolja a világ minden részéről érkező fogyasztóipari termékeket – a söröktől kezdve a csokoládén át egészen a kozmetikumokig.

A Dreher márka, ami messze a prémium kategória piacvezető márkája a tavalyi évekhez hasonlóan, ismét sikert aratott. Pils típusú sörök kategóriában a kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülő, karakteres ízű Dreher Classic ismét aranyérmet kapott. A nemzetközileg is elismert magas minőségű termék töretlen népszerűségnek örvend a fogyasztók körében. A tavalyi évben legalább 67 millió alkalommal választották a fogyasztók, ami egyedülállóan magas a premium kategóriában.
A barna sörök kategóriájában a Dreher Bak idén újra aranyérmet nyert, megszerezve ezzel a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea különdíjat az elmúlt három év során hozott állandó kiváló minőségéért.
 
A Dreher Sörgyárak Zrt márkaportfoliójába tarozó Kőbányai Sör, az ország negyedik legnagyobb mennyiségben eladott söre az elmúlt 12 hónap kiskereskedelmi forgalma alapján, szintén megmérette magát a nemzetközi porondon. Első szereplése alkalmával a világ söreit értékelő nemzetközi szakértők éremmel díjazták a hazai fogyasztók által is kedvelt Kőbányai Sört. A kék-piros márka sikerét az is jelzi, hogy az elmúlt évben több mint 68 millió alkalommal (fél literes egységre vetítve) választották a fogyasztók.

A Dreher Sörgyárak Zrt. a Monde Selection díjkiosztó története során az idei díjakkal együtt eddig összesen 27 aranyérmet tudhat magáénak.
Az érmek a Dreher Sörgyárak Zrt. Sörmúzeumába kerülnek, ahol nagy részük megtekinthető.

További információ:

Endrődi Veronika
PR specialista
Dreher Sörgyárak Zrt. / Dreher Breweries Ltd.
1106 Budapest, Jászberényi út 7-11.
Telefon / Phone: + (36 1) 432 9920, Fax: + (36 1 ) 432 9877
e-mail: veronika.endrodi@dreher.sabmiller.com
www.dreherrt.hu