Kivel söröznél? – 2008

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2008-ban is megszavaztatja az ország kedvenc sörözőpartnerét. „Kivel söröznél" mottóval immár másodszor indul útjára a mini közvélemény kutatás, mely a www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv_new.php címen érhető el. Szavazzon Őn is Magyarország kedvenc sörözőpartnerére, és nyerjen egy VIP sörutazást barátaival!

banner-kep_250.jpgA Dreher Sörgyárak Zrt. 2008-ban immár második alkalommal hirdet online szavazást, hogy kiderítse, a magyarok melyik hazai illetve nemzetközi híresség társaságában kortyolnák el szívesen kedvenc sörüket. „Kivel söröznél?" mottóval 2008. augusztus 25-én indul és 2008. szeptember 19-én éjfélig érhető el a Dreher Sörgyárak vállalati honlapján található mini közvélemény kutatás. A regisztrálók közül három szerencsés szavazó barátaival egy VIP Deher Sörutazás programon vehet részt, ahol a vendégek bepillantást nyernek a sörkészítés rejtelmeibe, és feltárul előttük e nemes nedű számtalan titka, az utazás végén pedig az élmények mellett sörös emléktárgyakkal gazdagodva térhetnek haza. A három fődíj mellett további sörös ajándékcsomagok kerülnek kisorolásra a szavazók között.

Ehhez nem kell mást tenni, mindössze kitölteni az öt kérdésből álló „mini kérdőívet", mely a www.dreherzrt.hu címen a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati honlapjának nyitó oldalán keresztül érhető el, valamint regisztrálni a nyereményjátékban való részvételre.

A szavazók tavaly az ismert musical színészt Dolhai Attilát választották Magyarország kedvenc sörözőpartnerének, akit Mészáros Árpád Zsolt, Alföldi Róbert, Ákos és Fábry Sándor követett. A hölgyek közül a legtöbben Jakupcsek Gabriellával és Liptay Klaudiával beszélgetnének el egy pohár aranyló nedű mellett.

„A sörkultúra és a minőségi sörfogyasztás népszerűsítését a Dreher Sörgyárak Zrt. kiemelt feladatának tekinti. Úgy gondoljuk, hogy egy kellemes baráti beszélgetés egy frissen csapolt habzó sör mellett kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindenki számára" mondta Dr. Vass Kornélia a Dreher Sörgyárak Zrt. kommunikációs igazgatója. „Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a szavazás eredménye és idén ki lesz az a magyar, illetve külföldi híresség, akivel a legtöbben összekoccintanák korsóikat."

A szavazás az alábbi linken érhető el:
www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv_new.php  

További információ:

Jéger-Pete Renáta
Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 350 7390 /118
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: r.pete@well.hu