Kozel néven új márkát vezet be a magyar piacra a Dreher

A cseh sörök magyar rajongói örülhetnek, hiszen a hazájában nagy tradíciókkal rendelkező Velkopopovicky Kozel most Magyarországra is megérkezett. A Kozel könnyed és egyben karakteres íze és kellemes illata tökéletes felfrissülést biztosít a nap bármely szakában.

Velkopopovicky Kozel
A Dreher Sörgyárak Rt. a magyar fogyasztók számára is elérhetővé teszi a Csehországban nagy népszerűségnek örvendő Velkopopovicky Kozel nevű sört. A Kozel, könnyed, mégis karakteres ízvilágot kínál a cseh sörök megszokott, kiváló minőségében. A friss és dinamikus íz és illat a tiszta maláta erejét tükrözi, a Kozel ugyanis semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

A hagyományok és a jelen
A Kozel szülőföldje a Csehországban, Prága közelében fekvő Velké Popovice, amely komoly sörfőző múltra tekinthet vissza. A helyi sörgyárat 1874-ben alapították, de már a 16. századi iratok is beszámolnak a sörfőzés hagyományairól. A Kozel az 1990-es években indult igazi hódító útjára és mára igen nagy népszerűségnek örvend a világ számos táján.

A ’cseh remek’ nem csupán hazájában bizonyított, a termék több mint 10%-a kerül exportra; jelen van Oroszországban, Szlovákiában, Finnországban, Angliában és az Egyesült Államokban egyaránt. A márka kiválóságát, és a szakma elismerését a hazai és a nemzetközi díjak sora is jelzi: a Kozel rendszeresen a dobogón szerepel a cseh versenyeken, a Chicago-i Sörvilágbajnokságról pedig már négyszer hozta el az aranyérmet.

Marketingtámogatás
A Kozel július 1-tól kapható a hazai boltokban 0,5 l-es üveges és dobozos kiszerelésben. A márka bevezetését erős marketing-támogatás kíséri: óriásplakát, fogyasztó és trade promóciók, POS anyagok, display. A sör karakteres márkaszimbóluma a kecske.

Rövid Termékbemutatás

Márka: Velkopopovicky Kozel
Leírás: A komoly múlttal rendelkező Popovice-i sörgyár remeke, a Kozel, könnyed mégis karakteres ízvilágot kínál a cseh sörök megszokott kiváló minőségében. A Kozel tiszta malátasör – mely semmilyen adalékot nem tartalmaz – már több európai országban bizonyította népszerűségét így Oroszágban, Szlovákiában, Finnországban és Angliában egyaránt. Most végre Magyarországon is megjelent. A Kozel karakteres márkaszimbóluma a kecske.
Kiszerelés: 0,5 l-es üveg és doboz
Marketing-támogatás: Óriásplakát, fogyasztó és trade promóciók, POS anyagok, display
Forgalmazó: Dreher Sörgyárak Rt.
Cím: 1106 Budapest, Jászberényi út 7-11.
Levelezési cím: 1487 Budapest 10. Pf. 43.
Telefon: 1 432 9700
E-mail: info@dreher.sabmiller.com

Bővebb információ a Kozelről az alábbi címen érhető el (angol nyelven):
http://www.beer-kozel.cz/index.php?lang=en

További információ:

Szarka László
kommunikációs vezető
Tel: 432 9720
e-mail: laszlo.szarka@dreher.sabmiller.com