Lime-menta ízzel frissíti az alkoholmentes portfólióját a Dreher 24

Áprilisban új, lime-menta ízesítésű, 0,0%-os alkoholtartalmú terméket vezet piacra a Dreher 24. Az ízesített és nem ízesített alkoholmentes sörök évek óta egyre népszerűbbek a hazai fogyasztók körében, akik a kategóriába érkező új termékek felé is nagy nyitottsággal fordulnak. A harmonikusan édes és közben enyhén keserű, savanykás ízű Dreher 24 Lime-menta izgalmas alternatíva a felfrissüléshez.

Az új, egységes csomagolásban megjelenő Dreher 24 legújabb variánsának kerek ízharmóniáját a lime és menta illata egészíti ki. „Idén is szerettünk volna egy izgalmas újdonsággal bővíteni az ízesített Dreher 24 portfóliót, így született meg az új Dreher 24 Lime-menta, ami tökéletes kombinációja a lime citrusos és a menta hűsítően frissítő ízének” – mondta Juhász Regina, a Dreher 24 márkamenedzsere. Az ízesített alkoholmentes sörök forgalma tavaly 9,5%-kal nőtt, ez összesen 312 ezer hektolitert jelentett a magyar piacon. A kategória így már a sörpiac teljes belföldi értékesítésének mintegy 5%-át teszi ki.*

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 14 éve futó Ésszel-iszom! programjával támogat. A felelős alkoholfogyasztás elvét párbeszéd kezdeményezésével, változatos offline és online eszközökkel támogatják, miközben változatos alkoholmentes sör alternatívákat is kínálnak fogyasztóiknak. Emellett a vállalat elkötelezte magát, hogy 2030-ra a termékválasztékának 20%-a alkoholmentes termékekből álljon.

Az új íz bevezetését TV reklám, közterületi és digitális kommunikáció, PR, erős bolti kommunikáció, valamint mintaszórás támogatja.

 

*Forrás: Magyar Sörgyártók Szövetsége, 2022-es éves jelentés