Monde Selection 2009

A Dreher Sörgyárak Zrt. termékei idén is hatalmas sikert arattak a sörök nemzetközi megmérettetésén. A Monde Selection versenyen, a vállalat termékei három Nagy Aranymedált (Grand Gold) és két aranyérmet is (Gold) nyertek. Az idei év nagy dicsősége, hogy három sörmárka is kiérdemelte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát, a Dreher Sörgyárak vállalatot pedig Kristály Presztízs Díjjal jutalmazta a minőségértékelő intézet, az immár tíz éve tartó kiemelkedő szerepléséért.

monde-selection-2009-200.jpg  
A galéria megtekintéséhez
klikkeljen a képre

A Monde Selection idei versenyén a hazai márkák elsöprő sikerét bizonyítja, hogy mind az öt nevezett termék; Dreher Classic, Dreher Bak, Dreher 24, Arany Ászok, Kőbányai, a legfényesebb díjat nyerte el, emellett három Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeával is jutalmazták. A 2009-es év megkoronázásaként a Dreher Sörgyárak Zrt. számára Kristály Presztízs Díjat adott át a minőségértékelő intézet. A megtisztelő elismerést azoknak a vállalatoknak ítéli a szakmai zsűri, amelyek már tíz éve folyamatosan nagyszerűen szerepelnek a Monde Selection versenyén.

A Dreher Sörgyárak Zrt. termékei évről-évre kiválóan szerepelnek a minőségértékelő intézet, a Monde Selection által megrendezett nemzetközi megmérettetéseken Brüsszelben. Idén a Dreher Classic, a Dreher Bak és az Arany Ászok kategóriájuk legmagasabb elismerését, a Nagy Aranymedált nyerték el. A Dreher 24 és a Kőbányai márkát aranyéremmel jutalmazta a szakértői zsűri. Ebben az évben a kitüntetéseken kívül a Dreher Bak, a Dreher 24, valamint az Arany Ászok a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát is kiérdemelte, az egymást követő három évben szerzett arany medál elismerésekért.

A Dreher Classic és a Dreher Bak töretlen sikere folytatódik. A Dreher Classic immár nyolcadik éve aranyéremmel térhet haza a megmérettetésről, valamint idén másodszorra érdemelte ki kategóriájának legmagasabb kitüntetését, a Nagy Aranymedált. A hét aranyéremmel büszkélkedő Dreher Bak idén a harmadik Nagy Aranymedál megszerzését követően kapta meg a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát. A forradalmian új technológiával készülő Dreher 24 is jeleskedett, ugyanis az alkoholmentes kategóriában megszerezte a harmadik aranyérmét, amellyel szintén a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea büszke tulajdonosa lett.

Az Arany Ászok is szárnyalt, hiszen 1998 óta tartó dobogós helyezéseit idén a második Nagy Aranymedál megszerzésével gazdagította. A három éven át tartó sorozatos arany kitüntetéseket az Arany Ászok esetében is Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeával jutalmazta a minőségértékelő intézet.

A Kőbányai Sör szintén kitűnően szerepelt, hiszen kategóriáján belül ismét az első helyen végzett, amivel megduplázta aranyérmeinek számát.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Monde Selection minőségellenőrző intézet idén is rendkívül magasan értékelte termékeinket. Vállalatunk számára külön elismerés a Kristály Presztízs Trófea" – mondta Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője. "A Dreher Sörgyárak számára a minőség a legfontosabb érték. Ezért vagyunk különösen büszkék arra, hogy minőségi söreinket évről-évre nemzetközi elismerésben is részesülnek."

A Dreher Sörgyárak Zrt. 1980 óta rendszeresen részt vesz termékeivel a Monde Selection megmérettetésen. Az elmúlt 29 év során a vállalat összesen 59 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 43 arany, 12 ezüst és 4 bronz medalion található.

Monde Selection

Az 1961-ben, Belgiumban alapított független minőségértékelő intézet célja, hogy megtalálja, és elismerésben részesítse a világ legkiválóbb minőségű termékeit. A független intézet két fő kategóriában (élelmiszer és nem-élelmiszer), valamint számos alkategóriában (a söröktől kezdve a csokoládén át egészen a kozmetikumokig) értékeli és díjazza a több mint 70 országból érkező termékeket. A Monde Selection díjakat azok a termékek kapják, amelyek minősége példaértékű az adott területen.

2009-es Monde Selection eredmények összegezve:

Nagy Aranymedál: Dreher Classic, Dreher Bak, Arany Ászok
Aranymedál: Dreher 24, Kőbányai Sör
Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea: Dreher Bak, Dreher 24, Arany Ászok
Kristály Presztízs Trófea: Dreher Sörgyárak Zrt.

 

További információ:

Agócs Mónika Jónás Petra
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Telefon: +(36 1) 350 7390 /207
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: p.jonas@well.hu