Nők és alkohol

A nők testfelépítése különbözik a férfiakétól, ebből adódóan a szervezetük is másképp reagál az alkoholra. Az alkohol.info.hu januárban a nőket érintő, alkohollal kapcsolatos témával foglalkozik, és érdekes információkkal várja az oldalra látogatókat – melyek különösen most, a báli szezon alatt szolgálhatnak hasznos tanácsként a hölgyek számára.

nok_alkohol_honaptemaja_200.jpgÚj témával jelentkezik a Dreher Sörgyárak Zrt. informatív honlapja, a www.alkohol.info.hu. Januártól a nők és az alkohol kapcsolatáról olvashatnak bővebben a weboldalra látogatók. Az alkoholfogyasztás témáját női szemmel megközelíteni több szempontból is fontos. Testfelépítésükből adódóan másképp reagálnak az elfogyasztott alkoholra, mint a férfiak. A nők számára ugyanaz az alkoholmennyiség nagyobb egészségügyi- és szociális kockázatot jelent, mint az erősebbik nem képviselőinek.

Mindemellett kiemelkedő, pótolhatatlan a nők szerepe az alkohollal kapcsolatos problémák felismerésében, megfelelő kezelésében, a családi példamutatásban. Érzékenységük által hamarabb felismerhetik az intő jeleket, így még az esetleges probléma előtt cselekedhetnek. Az alkohol.info.hu hasznos információkkal és tanácsokkal látja el a hölgyeket az alkoholfogyasztással kapcsolatban.

hatterinfo--hu.jpg

 Ízig-vérig nő minden helyzetben!

Csajok! Egészségünkre! – Alkoholfogyasztás női szemmel
 

További információ:

Agócs Mónika Jónás Petra
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Telefon: +(36 1) 350 7390 /207
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: p.jonas@well.hu