Peroni-launch

perroni-img.jpg 
A galéria megtekintéséhez
klikkeljen a képre

A Peroni Nastro Azzurro a mai napon megnyitotta különleges üzletét, az Emporio Peronit az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzlet elhelyezkedése és egyedi berendezése hűen tükrözi a Peroni Nastro Azzurro, olasz szuperprémium márka stílusosságát és minőségét.
A kiváló ízlés és a stílusérzék olaszok számára veleszületett tulajdonság, tökéletesen ötvözik az egyszerűséget az eleganciával és a magas minőséggel – ennek az életérzésnek a megtestesítője a Peroni Nastro Azzurro, egy olyan márka, amely az egész világon egyet jelent az exkluzivitással, a „dolce vita” életérzéssel.
Az egyedülálló üzletmegnyitón Osvárt Andrea, Olaszországban élő színésznő, Gianni Annoni, olasz étteremtulajdonos és Tombor Zoltán, divatfotós adta át az első Magyarországra érkező Peroni Nastro Azzurro szállítmányt.

 
perroni-033.jpg„Az Emporio Peroni szalon, várakozásunk szerint, nagy feltűnést fog kelteni a stílus iránt rajongók között. Ezzel az üzlettel szeretnénk bemutatni, hogy a Peroni Nastro Azzurro sokkal több, mint egy szuperprémium sör: egy igazi olasz stílusikon, ami legalább olyan divatos és stílusos, mint az Andrássy úton megtalálható többi olasz márka. A termék kiváló minősége, olasz eredete és stílusossága tükröződik a környezetben és az üzlet berendezésében, ezzel is az szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Peroni Nastro Azzurro az olasz stílus része a maga könnyedségével, eleganciájával” – tette hozzá Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.
 
„Nagyon büszke vagyok, hogy a Dreher Sörgyárak portfoliója tovább gyarapszik, és idén bevezethetjük a Peroni Nastro Azzurrot Magyarországon, amellyel tovább szeretnénk erősíteni piaci pozíciónkat a prémium márkák között” – mondta Gary Whitlie, a Dreher Sörgyárak elnök-vezérigazgatója.
A Peroni Nastro Azzurro magyarországi bevezetését a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara is üdvözölte.

Az Emporio Peroni még további két hétig lesz megtekinthető az Andrássy úton.

 

További információ:

Jónás Petra
Well PR Ügynökség
Telefon: +(36 30) 834 5976
e-mail: p.jonas@well.hu