Új gyümölcsös alkoholmentes Dreher 24 bringázóknak és futóknak

Az idei nyártól új, gyümölcsös és természetes italokkal frissíthetik fel magukat az aktív életet élők: a boltokban és a vendéglátó egységekben már kapható a lime-málna és a pomelo-grapefruit ízű alkoholmentes Dreher 24.

Becslések szerint Magyarország lakosságának több mint 10 százaléka rendszeresen végez testmozgást – többségük heti rendszerességgel fut, tornázik vagy kerékpározik. Ennek a közel egymilliós tábornak készült az alkoholmentes Dreher24 két új gyümölcsös ízű variánsa, pomelo-grapefruit és a málna-lime ízű változatokban.

„Az emberek kedvelik az egzotikus ízeket, így jutottunk el a pomelo – grapefruit, illetve a lime-málna ízkombinációkig” – mondta Fekete Nikolett. A Dreher24 márkamenedzsere szerint az aktív életet élők körében egyre népszerűbbek a természetes és egészségtudatos termékek. Hozzátette: az új gyümölcsös Dreher24 italok kizárólag természetes alapanyagokból, tartósítószer nélkül, speciális élesztővel készülnek. „Frissítő ízüknek köszönhetően kiváló alternatívája az üdítőknek, ásványvizeknek és sportitaloknak.”

A málna-lime és a pomelo-grapefruit ízű Dreher 24 egész nyáron a sportolók közelében marad. Legutóbb a K&H Maraton és –félmaratonváltó résztvevői élvezhették a tikkasztó hőségben lefutott kilométerek utáni felfrissülést: több mint 9000 futó oltotta szomját gyümölcsös Dreher 24 italokkal.

A Dreher 24 termékei 0,5l-es valamint 0,33l-es üveges és 0,5l-es dobozos kiszerelésben is megtalálható a boltok polcain és a vendéglátóhelyeken.

További információ:

ENDRÕDI Veronika
Mobil: +36 30 335 9774
E-mail: endrodi.veronika@dreher.sabmiller.com

Mi az a pomelo?
A pomelo egy egzotikus távol-keleti eredetű citrusféle, külsőre hasonlít a déli gyümölcsökre. A kínai császárok gyümölcse volt, neve kiejtve hasonlatos az áldás szóhoz, így a babonás kínaiak számára a szerencsét hordozza magában. A pomelónak kiemelkedően magas a C-vitamin tartalma, ezen kívül található benne B1-, B2-vitamin is. Gazdag élelmi rostokban és káliumban is. Fogyasztásával csökkenthető a koleszterinszint, s még a fogyókúrázóknak is segítségére lehet, hiszen található benne zsírégető enzim is.

Forrás: Mindmegette.hu