Új, izgalmas íz a Dreher 24-től

Ismét bővül a Dreher 24 portfóliója, maracuja-sárgadinnye ízesítésű variánssal egészül ki az alkoholmentes termékcsalád. Alkoholtartalmát tekintve a citrom, gránátalma, pomelo-grapefruit és meggy-szederhez hasonlóan a maracuja-sárgadinnye ízű variáns is 0,0%-os.

Továbbra is dinamikusan nő az ízesített, alkoholmentes sörök piaca, mind volumenben, mind pedig a fogyasztók számában. A kategória már több mint 5 százalékát adja a teljes kiskereskedelmi sörpiacnak és ez a szám várhatóan tovább emelkedik a következő években*.  A Dreher 24 márka lépést tart a változatos ízeket kereső vásárlók igényeivel: a citrom, gránátalma, pomelo-grapefruit és meggy-szeder ízesítések mellett mostantól maracuja-sárgadinnye ízvariánssal bővül tovább a Dreher 24 0,0% alkoholtartalmú portfóliója.

„A meglévő Dreher 24 alkoholmentes ízesített sörök mellé szerettünk volna egy különleges, de a többi variánshoz hasonlóan frissítő ízkombinációt alkotni fogyasztóinknak. A maracuja kicsit savanykás, intenzív ízét tökéletesen egészíti ki a sárgadinnye édes és karakteres aromája. A két gyümölcs ízének párosítása kellemes, igazi frissítő nyári hangulatot idéz, így jó választás lehet minden aktív programhoz vagy könnyed kikapcsoláshoz” – mondta Fekete Gergely, a Dreher 24 márka menedzsere.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 13 éve futó Ésszel iszom programjával is támogat. A 2009-ben indított kezdeményezés célja, hogy változatos eszközökkel és üzenetekkel kezdeményezzen párbeszédet. A felelős alkoholfogyasztás elvét támogatja az is, hogy a vállalat alkoholmentes alternatívákat is kínál fogyasztóinak, így folyamatosan bővíti az alkoholmentes portfólióját, hogy 2030-ra termékválasztékának 20%-a alkoholmentes termékekből álljon.

A Dreher 24 maracuja-sárgadinnye 0,5 l dobozokban április közepétől érhető el a boltok polcain.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

*NielsenIQ Kiskereskedelmi Index – Teljes Magyarország benzinkutakkal és dohányboltokkal, az ízesített alkoholmentes sörök mennyiségi eladásai alapján, 2020 vs 2021, a Dreher Sörgyárak Zrt. részére szállított adatok alapján.

KANTAR Hoffman, Fogyasztói Tracking, havi alkoholfogyasztók 2021 vs 2020 (n=14000), ízesített alkoholmentes sörfogyasztók köre.