Új tartalmakkal bővült a www.alkohol.info.hu

A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjának újabb részeként további tartalmakkal és közvélemény-kutatással bővült a www.alkohol.info.hu weboldal.

banner-thmb200.jpg
 
A galéria megtekintéséhez
klikkeljen a képre

A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb elemeként új tartalommal, a "Hónap témájával" bővült a www.alkohol.info.hu weboldal, amelyet eddig már több mint 41 ezren látogattak meg. Az új rovatban a vállalat minden hónapban más és más felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos témáról (pl. munkahelyi alkoholfogyasztás, mértékletesség) kezdeményez beszélgetést. Az adott témát a Talmácsi Gáborral készült élethelyzet- valamint szakértői videó mellett látogatói hozzászólások, és vélemények teszik teljessé.

A társadalmi párbeszéd erősítését tűzte ki célul a július 6-án, hétfőn a www.alkohol.info.hu -n indított online kutatás is, amelyben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete is részt vesz.
Az online kérdőív elsősorban a felnőtt magyar lakosságnak a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos magatartását, véleményét és attitűdjét vizsgálja. A kérdőív kitöltői között három, két személyre szóló nyereményutat sorsolnak ki a 2009. augusztus 16-i brnoi MotoGP futamra, ahol a szerencsések élőben szurkolhatnak Talmácsi Gábornak. A nyertesek 2-2 db Gold VIP Dorna pass belépőjegyet kapnak, mellyel a VIP Village helyszínek is megtekinthetőek a verseny ideje alatt valamint a hivatalos bokszutca-látogatáson is részt vesznek. A kérdőív a www.alkohol.info.hu honlapon július 28. éjfélig érhető el.

"Az alkoholtartalmú italok mértékletes fogyasztása a felelős gondolkodás szerves részét képezi, ezért fontosnak tartjuk, hogy minél többen elmondják véleményüket, tapasztalataikat ebben a jelentős kérdésben." – mondta Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője. „Ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy látogasson el a honlapra, töltse ki a kérdőívet és ossza meg velünk véleményét, hiszen a felelős viselkedés mindannyiunk ügye."

A közvélemény-kutatással és a nyereményjátékkal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.alkohol.info.hu weboldalra.


Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás Program:

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2008-ban indította útjára Felelős Alkoholfogyasztás Programját, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok közreműködésével. A kezdeményezés folytatásaként
2009 januárjában indította el a vállalat a www.alkohol.info.hu informatív honlapot, amelyet immár 41 ezren látogattak meg. A weboldal az egyéni felelősség központba állításával az érdemi tájékoztatásra helyezi a hangsúlyt. Az alkoholfogyasztáshoz kapcsolódó hasznos információk mellett az oldal egyik különlegessége a speciális testábra, amely lépésről lépésére bemutatja, mi történik a szervezetben, amikor alkoholt iszunk.

 

További információ:

Agócs Mónika Jónás Petra
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Telefon: +(36 1) 350 7390 /207
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: p.jonas@well.hu