Valósítsd meg álmaid vállalkozását! – Újabb lehetőség

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2007-ben immár második alkalommal hirdeti meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot a gazdasági szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók számára. A pályázat nyertese 3 millió forintot és 6 hónapra szóló szakmai tanácsadást nyer, hogy megvalósíthassa álmai vállalkozását!

A Dreher Sörgyárak Zrt. társadalmi szerepvállalásában jelentős szerepet tölt be a tehetséges, gondolkodó, jövőjüket átgondoltan, kitartóan építő diákok segítése. A vállalat innovatív társadalmi felelősségvállalási programjával a vállalkozásbarát szemléletmód kialakulását kívánja ösztönözni.

JFV2007_kicsi.jpgA Dreher Sörgyárak Zrt. által megalapított "A jövő fiatal vállalkozója" díj célja, hogy a tehetséges, kreatív, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a gazdasági felsőoktatásban résztvevő diákok vállalkozási készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket.

"Az ország egész területéről várjuk a főiskolások és egyetemisták jelentkezését "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatunkra, hogy vállalkozási ötletük üzleti tervét összeállítva és bemutatva megvalósulhasson álmaik vállalkozása" – mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Az idei pályázaton – a tavalyihoz hasonlóan – a bíráló bizottság döntésének megfelelően összesen 5 millió forint kerül majd szétosztásra a nyertesek között, az alábbiak szerint:

1. helyezett: 3 millió Ft
2. helyezett: 1 millió Ft
3. helyezett: 1 millió Ft

A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet tervezett vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

A pályázati regisztrációs határidő: 2007. október 25.
További információk a pályázatról és részletes pályázati kiírás: http://www.vallalkozzmost.hu/  

További információ:

Agócs Mónika Jéger-Pete Renáta
Dreher Sörgyárak Zrt. Well PR Kft.
Telefon: +(36 1) 432 9720
Fax: +(36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
Telefon: +(36 1) 350 7390 /118
Fax: +(36 1) 350 7393
e-mail: r.pete@well.hu