VIP Tribünről élvezd idén a Sziget koncertjeit!

Idén a szerencsés sörfogyasztó szigetlakók a Dreher Sörbérletével VIP Tribünről élvezhetik a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán zajló koncerteket. A Dreher, mint a Sziget egyik főtámogatója nemcsak prémium minőségű sörével, hanem kulturális és szórakoztató programjaival is megjelenik a fesztiválon.
 
A Sziget elmúlt tizenöt évének történetében először fordul elő, hogy a Nagyszínpadon zajló koncertek kényelmesen, ülve is nézhetők lesznek egy VIP Tribünről. Az ötlettel a Dreher állt elő, és a tribün felállítását is ők vállalták.  Aki járt a Szigeten az elmúlt években, az tudja, hogy milyen nehéz végigállni a koncerteket, nem beszélve a hőségről vagy akár egy kiadós esőről, ami a Nagyszínpad előtti területet sártengerré változtathatja. Mostantól naponta nyolcvan szerencsés sörfogyasztó szigetlakó akár egy nagyobb zivatar idején is megússza a "dagonyát", és ülve, kényelmesen adhatja át magát a zene élvezetének – ehhez "csak" Sörbérletet kell váltaniuk.

A Sörbérletet a Dreher Pub-ban a Sziget főutcáján, és a nagyszínpad melletti Dreher VIP Tribünnél szerezheti be minden 18. életévet betöltött látogató. Egy Sörbérlet nyolc korsó jéghideg Drehert és két VIP belépőt tartalmaz. A Sörbérlet-tulajdonosok minden nap déli 12 órától regisztrálhatnak a Nagyszínpaddal szemben lévő VIP Tribünnél. A VIP Tribünre azonban csak az első negyven regisztráló és partnere jut be, ők élvezhetik majd a Nagyszínpad koncertjeit néhány korsó hideg prémium minőségű sör elfogyasztása mellett.

A tavalyi tapasztalatok már alátámasztották: a sörkultúrára is van igényünk. A sörkedvelők is szeretnének a téma szakértőjévé válni és tudni: melyek a kiváló sör jellemzői, hogyan lehet mindezeket felismerni, annak érdekében, hogy végül vakon is rátalálhassunk a prémium minőségre. Az ízek felismeréséhez és szétválasztásához – csakúgy, mint a bor esetében – ismerni kell a különböző típusokat, a készítési eljárásokat, a tárolás és fogyasztás megfelelő körülményeire vonatkozó szabályokat. Vagyis szakértővé kell válnunk! A Dreher Sörkultúra Házban könnyedén lehet a szükséges tudás alapjait elsajátítani és megismerkedni a minőségi sörkészítés kulisszatitkaival. A látogatók megszagolhatják, megízlelhetik a sörkészítés alapanyagait, és a vállalkozó szelleműek részt vehetnek egy sörfelismerő vakteszten is, ahol próbára tehetik sör-ismereteiket. A Sörkultúra Ház felállításával a Dreher nem csupán a sörkészítés kultúráját kívánja megismertetni a szigetlakókkal, hanem az is a célja, hogy a minőségi sörkészítés fortélyainak bemutatásával elérje: egyre több prémium minőségű sörfogyasztó legyen Magyarországon.

A Dreher idén is berendezi az egyik legnagyobb sörivó helyszínt, a Dreher Pubot, és a tavalyi sikerek után ismét felállították a Dreher Karaoke Színpadot. A Sziget Fesztivál idején a friss és hideg, minőségi sörfogyasztás lehetőségét ötszáz sörcsap és két extra hűtőkamion biztosítja.

További információ:

Agócs Mónika
vállalati kapcsolatok vezetője

Dreher Sörgyárak Zrt. / Dreher Breweries Ltd.
1106 Budapest, Jászberényi út 7-11.
Telefon / Phone: + (36 1) 432 9720, Fax: + (36 1 ) 432 9877
e-mail: monika.agocs@dreher.sabmiller.com
www.dreherrt.hu