A jelentkezés folyamata nagyon egyszerű!

Jelentkezés

JELENTKEZÉS

 1. Először is nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!
 2. A számodra megfelelő és szimpatikus pozíciónál válaszd a „Jelentkezés most” opciót és önéletrajzod feltöltését. A jelentkezéshez szükséges adatok megadását és az adatkezelési tájékoztató elfogadását követően már kész is vagy.
 3. A jelentkezés sikerességéről visszaigazoló e-mailben értesítünk pár percen belül.


TIPP:
Ha nem találtál képzettségednek és tapasztalatodnak megfelelő lehetőséget nyitott pozícióink között, akkor jelentkezz adatbázisunkba, add meg e-mail címedet és értesítünk, amint van számodra egy ajánlatunk!

Kiválasztás

KIVÁLASZTÁS

 1. Kiválasztási folyamatunkban először a HR-es kollégák gondosan átnézik a beérkezett pályázatokat, és önéletrajzod tartalmát összevetik a pozíció leírásával.
 2. Ezt követően egyeztetnek a szakmai vezetővel és felveszik azokkal a jelöltekkel a kapcsolatot, akik illeszkednek a keresett profilba.
 3. A kapcsolatfelvétel során egy rövid telefonos előszűrést végzünk, és/vagy rögtön megbeszélünk egy interjút egy mindenki számára megfelelő időpontra.
Interjú

INTERJÚ

Az interjú-beszélgetések során a HR-es kollégák a szakmai vezetővel közösen felmérik a pályázó szakmai képességeit és illeszkedését a vállalati kultúrába. A találkozó célja, hogy valamennyi résztvevő választ kapjon kérdéseire és megismerje egymást.

Az interjú-beszélgetés menete 

 • A HR-es kollégánk felvázolja a beszélgetés menetét.
 • Ezután felkérünk Téged a bemutatkozásra, erre reagálva kérdéseket teszünk fel, hogy minél pontosabb képet kaphassunk szakmai profilodról.
 • A beszélgetés végén a Dreheres szakmai vezető bemutatja a területet, ahova az új munkatársat keressük, mesél a feladatokról és a munkakör céljáról.
 • Erre reagálva tőled is szívesen vesszük a kérdéseket és átbeszéljük őket.
 • Zárásként elmondjuk a juttatásokra és a foglalkoztatásra vonatkozó általános információkat és pontosítjuk a bérigényt, kezdési időpontot és a továbbiakat.

A kiválasztási folyamatban a pozíciótól függően még egyéb módszereket is használunk. Ezek lehetnek tesztek (pl. Excel), szituációs feladatok, képességtesztek vagy második körös mély-, illetve szakmai interjúk. Ha további részletre vagy kíváncsi, kattints a lentebbi útmutatóra!

A kiválasztás lezárása

A KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT LEZÁRÁSA

Fontosnak tartjuk, hogy az új kollégánk már a belépés előtt megismerkedjen a területtel, operátori pozíciók esetében a gépekkel. A termelési területen, így például a második kör során lehetőség van betekintésre, körbevezetésre is.

A kiválasztási folyamat az ajánlat elfogadásával és a beléptetési folyamat befejeztével zárul.

Jelentkezés

Jelentkezés

>> Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat!

>> A számodra megfelelő és szimpatikus pozíciónál válaszd a „Jelentkezés most” opciót. A jelentkezéshez szükséges adatok megadását és az adatkezelési tájékoztató elfogadását követően kész is vagy.

>> A jelentkezés sikerességéről visszaigazoló e-mailben értesítünk pár percen belül.

Ha nem találtál képzettségednek és tapasztalatodnak megfelelő lehetőséget nyitott pozícióink között, akkor jelentkezz adatbázisunkba és értesítünk, amint van számodra egy ajánlatunk!

Kiválasztás

KIVÁLASZTÁS

>> Kiválasztási folyamatunkban először a HR-es kollégák gondosan átnézik a beérkezett pályázatokat, és önéletrajzod tartalmát összevetik a pozíció leírásával.

>> Ezt követően egyeztetnek a szakmai vezetővel és felveszik azokkal a jelöltekkel a kapcsolatot, akik illeszkednek a keresett profilba.

>> A kapcsolatfelvétel során egy rövid telefonos előszűrést végzünk, és/vagy rögtön megbeszélünk egy interjút egy mindenki számára megfelelő időpontra.
interjú

Interjú

Az interjú-beszélgetés menete: 

>> A köszöntést követően felkérünk Téged a bemutatkozásra, majd kérdéseket teszünk fel, hogy minél pontosabb képet kaphassunk szakmai profilodról.

>> A Dreheres szakmai vezető mesél a feladatokról és a munkakör céljáról. Majd átbeszéljük a pozícióhoz kapcsolódó kérdéseidet.

>> Tájékoztatunk a juttatásokra és a foglalkoztatásra vonatkozó általános információkról, pontosítjuk a bérigényt, kezdési időpontot és a továbbiakat.

További részletekért kattints a lentebbi útmutatóra!

A kiválasztás
lezárása

A kiválasztási folyamat lezárása

Fontosnak tartjuk, hogy az új kollégánk már a belépés előtt megismerkedjen a területtel, operátori pozíciók esetében a gépekkel. A termelési területen, így például a második kör során lehetőség van betekintésre, körbevezetésre is.

A kiválasztási folyamat az ajánlat elfogadásával és a beléptetési folyamat befejeztével zárul.