A jelentkezés és kiválasztás folyamata

 

A jelentkezés folyamata nagyon egyszerű!

  • A számodra megfelelő és szimpatikus pozíciónál válaszd a „Jelentkezés most” opciót és önéletrajzod feltöltését. A jelentkezéshez szükséges adatok megadását és az adatkezelési tájékoztató elfogadását követően már kész is vagy. A jelentkezés sikerességéről visszaigazoló e-mailben értesítünk pár percen belül.
  • Tipp: ha nem találtál képzettségednek és tapasztalatodnak megfelelő lehetőséget nyitott pozícióink között, add meg e-mail címedet és értesítünk, amint van számodra ajánlatunk!

Mi történik, miután jelentkeztél valamely nyitott pozíciónkra?

  • Kiválasztási folyamatunkban először a HR-es kollégák gondosan átnézik a beérkezett pályázatokat, és önéletrajzod tartalmát összevetik a pozíció leírásával. Ezt követően egyeztetnek a szakmai vezetővel és felveszik azokkal a jelöltekkel a kapcsolatot, akik illeszkednek a keresett profilba.
  • A kapcsolatfelvétel során egy rövid telefonos előszűrést végzünk, és/vagy rögtön megbeszélünk egy interjút egy mindenki számára megfelelő időpontra.
  • Az interjú-beszélgetések során a HR-es kollégák a szakmai vezetővel közösen felmérik a pályázó szakmai képességeit és illeszkedését a vállalati kultúrába. A találkozó célja, hogy valamennyi résztvevő választ kapjon kérdéseire és megismerje egymást.

Adunk néhány tippet, hogy mire lehet számítani, mivel érdemes készülni a találkozóra:

  • HR-es kollégánk köszönti a jelenlévőket és felvázolja a beszélgetés menetét.
  • Ezután felkérünk téged a bemutatkozásra, erre reagálva kérdéseket teszünk fel, hogy minél pontosabb képet kaphassunk szakmai profilodról.
  • A beszélgetés végén a Dreheres szakmai vezető bemutatja a területet, ahova az új munkatársat keressük, mesél a feladatokról és a munkakör céljáról.
  • Erre reagálva tőled is szívesen vesszük a kérdéseket és átbeszéljük őket.
  • Zárásként elmondjuk a juttatásokra és a foglalkoztatásra vonatkozó általános információkat és pontosítjuk a bérigényt, kezdési időpontot és a továbbiakat.

A kiválasztási folyamatban a pozíciótól függően még egyéb módszereket is használunk. Ezek lehetnek tesztek (pl. Excel), szituációs feladatok, képességtesztek vagy második körös mély-, illetve szakmai interjúk.

Fontosnak tartjuk, hogy az új kollégánk már a belépés előtt megismerkedjen a területtel, operátori pozíciók esetében a gépekkel. A termelési területen, így például a második kör során lehetőség van betekintésre, körbevezetésre is.

A kiválasztási folyamat az ajánlat elfogadásával és a beléptetési folyamat befejeztével zárul.