Itt egy különleges, 170 éves történet részese lehetsz

A Dreher Sörgyárak ma is azon a területen működik, ahol 1854-ben létrejött az első kőbányai sörgyár. A termelés 170 éve megszakítás nélkül folyik. Idősebb Dreher Antal 1862-től, őt követően fia, ifj. Dreher Antal, majd unokája, Dreher Jenő olyan vállalatot hozott létre, amely kitűnő minőségű sört gyártott és folyamatosan fejlődött. Egy olyan sörgyárat, ahol a hagyományt bátran ötvözték az innovációval és a fenntartható fejlődéssel. Ahol fontos volt a 4-generációs munkahely és a helyi közösségek támogatása és építése. Ahol immár 170 éve értéket teremtünk és tartalmas kapcsolatokat építünk. Ahol szívvel-lélekkel főzzük a sört és hirdetjük a szakma szeretetét. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a 170 éves dreheri örökséget együtt építhetjük tovább a 21. században.

Nőnap másképp

A nőnap a sokszínűséget és a befogadó kultúrát elkötelezetten támogató Dreher Sörgyárak életében is kiemelt alkalom. A dreheri történelem három korszakáról, a hőskorról, a szocializmus időszakáról és a jelenről szóló animációs kisfilmekkel mondtunk köszönetet női kollégáinknak, akik ma is részesei a dreheri örökség építésének és a hagyományok ápolásának.
Nézd meg a kisfilmeket

Dreheres apák és fiaik

A sörgyártás hagyománya akár több generáción át is öröklődik a Dreher Sörgyáraknál. Sok kollégánknak szülei vagy nagyszülei is már itt dolgoznak. A ő történetükkel kívántunk boldog apák napját munkatársainknak.
Nézd meg a videót