Asahi Super Dry

Az Asahi Super Dry-t 1987-ben mutatták be először Japánban, ezzel útjára indult az extra száraz sör iránti rajongás nem csak a szigetországban, hanem az egész világon. A japán innováció és technológia a termék külsejében is megmutatkozik, csomagolásában és dizájnjában is a letisztultságot és minőséget sugallja. 

A sör kiváló, minőségi alapanyagokból készül, amit semmihez sem hasonlítható, szuper száraz és frissítő íz, úgynevezett „karakuchi” ízvilág tesz felejthetetlenné. A japán sörfőzési szabványok, az innovatív erjesztési technológia és a kiváló minőségű, eredeti receptúra alapján válogatott összetevők – élesztő, komló, árpa, rizs – együtt biztosítják a fogyasztók számára ezt az autentikus „karakuchi” ízélményt, amely az Asahi Super Dry legfőbb jellemzője.

Termék fotók