Dreher

Mi a Drehernél abban hiszünk, hogy félig semmit nem érdemes csinálni. Ezzel a szemlélettel készítjük söreinket is: több, mint 150 éves múlttal és tradícióval a hátunk mögött, valamint szívvel-lélekkel dolgozó, a tudásuk legjavát beleadó szakemberekkel.

A Dreher ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb márka a minőségi sörök között. A tisztán árpamalátából, gondosan válogatott komlókból és kristálytiszta vízből készülő, karakteres ízvilágú márka minden tagja egyedülálló élményt kínál fogyasztóinak.

Dreher Antal, a Sörkirály a XIX. század közepén alkotta meg nagyszerű söreinek receptúráit, melyek világszerte meghódították a különleges sörök kedvelőit. Az ő szigorú előírásait követve kezdtek újra Dreher sört főzni Kőbányán az 1980-as évek végén.

A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott, többek között aranyérmet szerzett az 1900-as Párizsi Világkiállításon is. A termékcsalád tagjai nemzetközi sörversenyeken rendszeresen rangos elismerést szereztek.

Dreher Gold:
A Dreher receptje a hagyományos sörfőzés értékeit követi. A kukoricát elhagyva a Dreher Gold csak három klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamaláta, kristálytiszta víz és kétféle komló. Ez adja a sör kellemesen kesernyés, karakteres ízét, aranyló színét és fehér habkoronáját. Mert a Drehernél mi hiszünk abban, hogy a klasszikus értékek mentén is lehet izgalmasat alkotni.

Dreher IPA:

Az IPA egy felsőerjesztésű ale típusú sör, melynek eredeti receptje Angliából indult világhódító útjára. A szűrt Dreher IPA karakteres ízével, hatféle komlójával és arany színével egészen különleges élményt nyújt – hiszen félig semmit nem érdemes csinálni.

Dreher Bak:
Tartalmas élményekre vágysz? Fedezd fel ezt az intenzív ízű sört, melyet karamell malátával főztünk Neked! A Dreher Bak a Dreher Sörgyárak saját recept alapján készülő, 7,3% alkoholtartalmú barna söre, melynek testességét a malátára és karamellre emlékeztető íze adja. Karakteres keserűje harmonizál édes ízével, melyet a komlóillat tesz egésszé. Színe mélybarna, habja krémszerű.

Dreher Hidegkomlós:
A Dreher sörökre jellemző, kellemesen karakteres ízt a hidegkomlózás során hozzáadott Citra komlóval gazdagítottuk. Illatában és ízében egyértelműen dominál az aroma komló, amely nyers komlóra és zöld növényekre emlékeztet. Enyhén gyantás, citrusos, így frissítő hatást kölcsönöz a sörnek.

Dreher Pale Ale:
A pale ale egy brit eredetű felsőerjesztesű sörfajta. Közepesen testes sör, amit kellemes malátás aroma és íz jellemez, valamint kiegyensúlyozott keserűség, ennek köszönhetően könnyen iható. A pale ale receptet most különleges komlók hozzáadásával gondoltuk újra: Kazbek, Citra es Chinook komlóval készítjük el ezt az aranyszínű sört.

Dreher Meggy:
Egy karakteres lager sör és meggyes íz ellenálhatatlan párosítása. Ideális választás mindazoknak, akik bolondulnak a gyümölcsös ízű különlegességekért és még több izgalomra vágynak a mindennapokban.

Dreher Áfonya:
Karakteres lager sörünket az áfonya jellegzetesen fanyar ízvilága és a kétféle hozzáadott komló teszi annyira izgalmassá. Azoknak ajánljuk, akik mindig új élményeket keresnek, és rajonganak a kellemesen gyümölcsös ízű sörkülönlegességekért.

Termék fotók