Peroni

A sör története Olaszországból, Vigevano városából indult, ahol a Francesco Peroni által alapított sörfőzdében született meg egy kitűnő olasz sör, amit Birra Peroninak neveztek. Később az alapító unokaöccse Carlo Peroni alkotta meg a Peroni Nastro Azzurrot Rómában, 1963-ban. www.peroniitalia.com/hu

Peroni Nastro Azzurro:
Az 5% alkoholtartalmú Peroni Nastro Azzurro Olaszország egyik kedvenc, zamatos világos söre, amelyben tökéletes egyensúlyban jelennek meg a kesernyés, citrusos, fűszeres ízek, amit egy meglepően gyors és tiszta lecsengés zár. Egy sör félreismerhetetlen karakterességgel és egy leheletnyi olasz stílussal.

Peroni Nastro Azzurro 0.0%:
A Peroni Nastro Azzurro 0,0% sörrel a jól megszokott, felemelő ízt kapod, tele élettel, szenvedéllyel és olasz virtussal. Így teljes mértékben kiélvezheted a lelkesítő pillanatokat, most 0.0% alkoholtartalommal.

Peroni Nastro Azzurro Stile Capri:
A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri egy könnyű, 4,2% alkoholtartalmú, mediterrán ízvilágú lager sör, amely a keserűség és a friss citrusos jegyek finom egyensúlyával rendelkezik. Jellegzetes ízét a prémium minőségű szicíliai citrom és az olajfalevél kivonata teszi még egyedibbé.

Termék fotók