A Dreher Sörgyárak számára a minőség kiemelkedően fontos érték. Azok, akik a vállalat márkáit választják, biztosak lehetnek a termékek állandó, magas színvonalában. A kiváló alapanyagok, a világszínvonalú gyártási technológia, és a magasan képzett szakembergárda mellett erre az élelmiszerbiztonsági alapelveken nyugvó HACCP, és az ISO 9001:2000-es szabvány szerint létrehozott minőségirányítási rendszer jelent garanciát, amelyek az ISO 14001:2004 szerint kialakított környezetközpontú irányítási rendszerrel integráltan működnek.
A minőségirányítási rendszer alapja a hatékonyan működő minőség-ellenőrzés, amely kiterjed a teljes gyártási folyamatra, az alap- és csomagolóanyagok ellenőrzésén át, a sör analitikai, mikrobiológiai vizsgálatára és az érzékszervi tulajdonságainak elemzésére. A Dreher Sörgyárak laboratóriumai európai viszonylatban is kiválóan felszereltek, a szakmájuk iránt elkötelezett, folyamatos képzésben részesülő szakembergárda sok évtizedes tapasztalata pedig a megbízhatóság záloga.