Elindult Dreher webshop!

Vásárolj a kedvenc söröd márkáját viselő ruhák, poharak és korsók, illetve egyéb kiegészítők közül!

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy elindult a Dreher Sörgyárak webshopja a www.drehershop.hu, ahol kedvenc sörmárkáinkat viselő ruhák és egyéb tárgyak, kiegészítők közül válogathatsz.

A Dreher Sörgyáraknál nem csak sört, hanem élményeket is főzünk. A webshop esetében az élményé a főszerep, ugyanis a legnépszerűbb sörmárkáinkat viselő termékek találhatók meg a kínálatban. Bár sört nem tudsz itt rendelni, a márkázott ruhákból és kiegészítőkből viszont már most is széles a választék, amit tervezünk bővíteni új, izgalmas termékekkel.

Ízelítőként, a jelenleg elérhető több mint 30 termék között megtalálhatók többek között:

  • a nemrég indult Dreher x BP Shop márkás menő kapucnis pulcsik, pólók, sapkák és zoknik (a márka-együttműködésről bővebben ITT olvashatsz),



 

 

 

 

 

 

 

 

  • a tavaly a Sörgyár működésének 165. évfordulója alkalmából indított Dreher plakátpályázat egyes képeit viselő vászontáskák (a Dreher165 plakátpályázat összefoglaló hírét és a döntős, illetve nyertes művekről bővebben ITT olvashatsz),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • és a szintén a 165. évforduló alkalmából 2019-ben kiadott „Drehertől Dreherig” című könyv, illetve a „165 év, 165 minisztori” kiadvány. A könyv élvezetes olvasmány lehet azoknak, akik érdeklődnek a sör és a sörfőzés eredete, magyarországi és kőbányai gyökerei, valamint a Dreher család és a 165 éves gyár kalandos története iránt. A minisztori kiadvány rövid kis színes történetein keresztül pedig egy egészen egyedi és bensőséges szemszögből kapunk bepillantást a Sörgyár életébe, ugyanis a történetek egy része munkatársaink visszaemlékezései alapján íródtak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasznos információ, hogy a megvásárol termékeket utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel is kényelmesen ki lehet fizetni, 20 000 Ft felett pedig a szállítási költséget is elengedjük.

Ha akad pár sörrajongó barátod, akkor a kulturált alkoholfogyasztás jegyében – így az ünnepek felé közeledve – próbáld ki, hogy sör helyett (vagy mellett) kedvenc sörmárkájukkal ellátott ajándékkal leped meg őket. Tuti díjazni fogják a kreativitásod!